Puhdistamo logoSuomen mentorit -logo
Powerhouse_Gym_Tampere


Ihmishuoltamo_Tampere


Kumppanit


Puhdistamo tuottaa huippulaatuisia superfoodeja ja lisäravinteita. Hyvin imeytyvä Puhdistamo riisiproteiinijauhe, antioksidanttikuninkaana havupuu-uute ja nivelten kiittämä MSM+C ovat vain muutamia Puhdistamo suosikkejani ja päivittäisessä käytössäni. Ykkösvalintani elinvoimaa tuomaan on Puhdistamon Premium Maca. Kysy lisää! Kerron mielelläni kokemuksistani.


Suomen Mentorit ry:n mentoroinnissa työelämän etevät johtajat ja asiantuntijat jakavat osaamistaan sekä kokemustaan nuorille. Näin he tukevat nuorten taivalta työelämään. Mentorit saavat ajantasaista tietoa tieteen ja nuorten maailmasta. Nuoret taas saavat päivitettyä hyötytietoa työelämästä sekä mahdollisuuden testata omia näkemyksiään ja ajatuksiaan työelämästä. Suomen Mentorit ry on voittoa tavoittelematon yhdistys.


Powerhouse Gym on kuntosali Tampereen kylpylän vieressä ja tarjoaa kaiken, mitä kuntosaliltasi voit toivoa ilman, että se maksaa maltaita. Tällä kuntosalilla on kaikki tarvittavat välineet monipuoliseen harjoitteluun. Jokaiselle jotakin - fitness-harjoittelusta voimanostoon ja kehonpainoharjoittelusta peruskunnon kohottamiseen.


Ihmishuoltamo on yhteinen hoitotila viidelle eri tyyppiselle ihmishuoltajalle, joilla on omat hoitomuotonsa ja tapansa toimia. Asiakkaalla on mahdollisuus valita itselleen tarpeisiinsa sopivin hoitomuoto. Asiakas ohjataan toiselle hoitajalle tarvittaessa, jotta hoitotulos on mahdollisimman hyvä. Ihmishuoltamossa voit rentoutua, hoitaa vaivojasi ja hemmotella itseäsi!