Valikko Sulje

BLOGI

Ilta illan jälkeen kuuntelin ystäväni yksinpuhelua hänen entisestä poikaystävästään ja yritimme miettiä, mikä meni vikaan. “Hän oli minulle niin täydellinen”, ystäväni sanoi ja jatkoi: “Ulkonäkö, huumorintaju, samat harrastukset, monta yhteistä vuotta.” Kuulin entisen poikaystävän hyvistä hampaista, rakastajantaidoista ja kaipuusta kaipuun päälle. Koko ajan tanssimme sen asian ympärillä, joka oli saanut kahden ihmisen välisen sopimuksen purkautumaan: mies ei halunnut sitoutua.
Kun en enää keksinyt muuta sanottavaa, maalasin ystäväni silmien eteen täydellisellä näyttävän auton. “Joo, juuri sellainen Samikin oli. Täydellinen”, ystäväni sanoi. “Mutta jos täydellisestä autosta puuttuu moottori, se ei tule koskaan liikkumaan minnekään”, sanoin. Sen jälkeen emme enää niin paljoa pähkäilleet – nyökyttelimme vain. Totuus parantaa.

Posted in tunteet

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *