Valikko Sulje

BLOGI

Löysin amerikkalaisesta käytettyjen kirjojen kaupasta muutamia harvinaisia kirja-aarteita. Sellaisiin lukeutuu mm. Valerie Wellsin kymmenisen vuotta sitten ilmestynyt Naturally Powerful. Kesän suurimman inspiraationi olen kuitenkin saanut jenkkimenestysteoksesta Harmonic Wealth, joka on James Arthur Rayn käsialaa. Ray varttui köyhän papin poikana ja oppi jumalanpalveluksissa, että helpompi on kamelin mennä neulansilmän läpi kuin rikkaan päästä taivasten valtakuntaan. Asia jäi kaihertamaan niin paljon, että Ray päätti todistaa rikkauksien olevan paljon muutakin kuin rahaa (vaikkakin myös rahaa) ja että oikeasti vauras on se, joka luo vaurautta viidessä eri sektorissa. Nuo sektorit ovat fyysinen, henkinen ja hengellinen hyvinvointi sekä talous ja ihmissuhteet. Jokainen alue on riippuvainen toisesta, eikä raha pysy ihmisen luona, ellei kaikilla alueilla ole harmoniaa.
Ray yhdistää onnistuneesti omaelämänkerran, peruspsykologian, kvanttifysiikan löydökset ja henkisen hyvinvoinnin: “Ajatukset ovat energiaa, ja se mihin kiinnität huomiosi kasvaa. Älä sen vuoksi koskaan tee mitään, mikä saa sinut tuntemaan epätoivoa.” Miljoonansa kerran jo menettänyt mies tietää myös, että “Kipu  kertoo kasvun tarpeesta, ei kärsimyksen tarpeesta.”
Loistava lukuelämys.
http://jamesray.com/

Posted in kvanttifysiikka, raha, tunteet

2 Comments

 1. Minna Marsh, mentaalivalmentaja

  Miljoonia voi takoa lukemattomilla tavoilla. Voimaantumisen tai hyvinvoinnin puolesta puhuminen lienee yksi niitä miellyttävimpiä tapoja.
  The Secret on elokuva, josta on hyvä poimia ne asiat, jotka itselle sopivat ja muut asiat voi jättää omaan arvoonsa. Elokuva on tehty kosiskelemaan suuria yleisöjä dramatiikan ja fantasian keinoin, jolloin asiantuntijoiden rooli ja sanoma jää elokuvassa kapeaksi.
  Mutta jokaiselle löytyy jotakin tämän taivaankannen alta – kaikkea ei tarvitse lukea eikä kaikkia elokuvia tarvitse katsoa. Silti omien asenteiden, ajatusten ja tunteiden tarkastelu on erittäin hyödyllistä. Suurin osa ajatuksistamme joko vahvistaa tai heikentää hyvinvointiamme – ja aivot erittävät kehoomme näiden ajatusten seurauksena joko hyvinvointia tai pahoinvointia lisääviä kemiallisia aineita. Asiasta kannattaa lukea lisää, tietoa löytyy, ja ennen kaikkea näitä asioita kannattaa testata omassa elämässä ennen kuin heittää lapsen pesuveden mukana.
  Aurinkoista tätä päivää kaikille blogin lukijoille!

 2. Anonymous

  Mitähän ajastamme kertoo se, että nämä "The Secret -jengiläiset" (Rhonda Byrne: The Secret) takovat miljoonia markkinoimalla meille rahan ja mielen harmoniaa? Eikä siinä vielä kaikki – paljastamalla meille "Salaisuuden"?

  "Where is the money?"

  Kovin skeptinen olen näitä ja vastaavia lukiessani 🙁

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *