Valikko Sulje

BLOGI

NYT MYYNNISSÄ

Pitkään suunnitteilla ollut tuote on vihdoinkin myynnissä!

Suomen Jääkiekkoliitto on tuottanut kaikille tavoitteellisille jääkiekkomaalivahdeille sopivan psyykkisen valmennuksen työkalun. Cd “Mielikuvaharjoituksia jääkiekkomaalivahdeille” koostuu mieltä vahvistavista harjoituksista sekä tarkkaan suunnitelluista aidoista pelitilanteista.

Suomen Jääkiekkoliiton maalivahtipääkouluttaja Petri Tuononen on suunnitellut sisällön kanssani siten, että hän vastaa ensisijaisesti pelitilanteista ja tuotteen soveltuuvudesta maalivahdeille ja minä vastaan mentaaliharjoituksista.

Lisätietoja ja tilaukset:

http://www.finhockey.fi/taustasivut/artikkeliarkisto/?num=449810

Posted in keskittyminen, menestys, mentaalivalmennus, oppiminen, urheilu

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *