Valikko Sulje

BLOGI


Tänään olen oppinut tässä enimmäkseen kaksijalkaisten maailmassa, että hallittujen riskien ottaminen kannattaa, hetkessä eläminen (koko ajan enemmän ja enemmän) tuottaa yllättävän hyviä tuloksia ja kipakankin kuoren alla sykkii lämmin sydän.

Ei siis huono päivä.

Erityisen hienoa tänään on ollut koiran ulkoiluttaminen. Puhuin koiralleni puistossa kovaan ääneen, jotta hän varmasti kuulisi hauskat juttuni ja samaan aikaan keskityin tuntemaan maaperän jalkojeni alla. Sellaisilla metodeilla minun stressitilani kärsii oikosulun hyvin nopeasti.

P.S.
Koiralleni hallittujen riskien ottaminen tarkoittaa linnun piilottaman hieman homeisen leipäkätkön nopeaa nielaisemista. Hetkessä eläminen on koiralleni lähinnä nauramista tilanteen mukaan niin, että mustat suupielet venyvät korviin ja hampaat näkyvät. Mitä sitä menneitä miettimään.

Posted in ilo, itseluottamus, keskittyminen, tyytyväisyys, vastuullinen hyvinvointi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *