Valikko Sulje

BLOGI

ASIAA MIELESTÄ JA UUDISTUMISESTA

Posti toi viime viikolla Wayne Dyerin uusimman teoksen Wishes Fulfilled cd-pakettina. Olen tankannut Dyerin jo moneen kertaan aiemmin kuulemaani sanomaa: ihmisen sisällä on voima luoda uutta ja muuttaa vanhaa, jos vain opimme käyttämään mieltämme oikein. Nyt tuntuu, että olen valmis ottamaan tuon viestin vastaan entistä vahvemmin ja syvemmin. Mielikuvissani on välähdellyt käärme, koska tunnen olevani kuin käärme, joka luo nahkaansa. Vanhoista – usein omaan itseen liittyvistä – käsityksistä on yllättävän kipeää luopua; olen tuntenut konkreettista pahoinvointia mielen kamppaillessa vanhan rajoittuneen perspektiivin ja uuden, valoisan tietoisuuden välillä.

Tänä vuonna on tapahtunut paljon. Olen entistä vähemmän kiinnostunut siitä, mitä joku minusta ajattelee ja olen entistä kiinnostuneempi siitä, miten kohtelen itseäni. Tiedän, että en pysty hallitsemaan elämää, mutta pystyn vaikuttamaan jatkuvasti siihen, mihin suuntaan vien elämääni omilla valinnoillani.
Tunne on huikea. Kun annan itselleni, pystyn antamaan enemmän myös asiakkailleni.

Haluan rohkaista Sinua kysymään itseltäsi miten voit. Oletko valmis luopumaan vanhasta, jotta voit vastaanottaa suurempaa runsautta, enemmän rauhaa ja huikeampia kokemuksia kuin tähän asti? Työtä se usein vaatii, mutta se työ  on – ah – niin mielenkiintoista ja palkitsevaa.

Voimme oppia luopumaan itsemme sabotoimisesta. Meissä kaikissa asuu Tyyni Nero, joka odottaa löytäjäänsä, koska jollain kummallisella tavalla:

“Syvin pelkomme ei ole se, että olemme riittämättömiä. 
Syvin pelkomme on se, että olemme mittaamattoman voimallisia.” 
Marianne Williamson


Posted in Marianne Williamson, muutos, Wayne Dyer

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *