Valikko Sulje

BLOGI

ASIAA URHEILUSTA

Tästä tulee hyvin, hyvin mielenkiintoista:

A2 Teema: Huippu-urheiluilta 
Yle TV2 tiistaina 9.10.2012 klo 21.00 – 23.15

Suksi ei luista, juoksu ei kulje – mihin katosi perinteinen suomalainen urheilumenestys? Loppuiko sisu, ilo vai doping? Lisää rahaa huippu-urheiluun ja takaisin mitalikantaan? Suora keskustelu Tampereen Tohlopista, juontajina Salla Paajanen ja Jyrki Richt.

KESKUSTELEMASSA muun muassa: Olympiakomitean Huippu-urheiluyksikön tuleva johtaja Mika Kojonkoski, purjelautailija, Lontoon hopeamitalisti Tuuli Petäjä, urheilutoimittaja Petteri Sihvonen, painin olympiavoittaja 1976 Pertti Ukkola, urheilun monitoimimies Aleksi Valavuori, kelaaja, paralympiavoittaja Toni Piispanen, Suomen Voimisteluliiton pääsihteeri Maria Laakso, doping-dokumentin ohjaaja Arto Halonen, mentaalivalmentaja Minna Marsh ja manageri Harri Halme.

Posted in epäonnistuminen, itseluottamus, itsetunto, menestys, mentaalivalmennus, paine, stressi, urheilu

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *