Valikko Sulje

BLOGI

Radio Cityn Pietarinkadun Oilers -ohjelmasta kävi hauska toimittaja jututtamassa minua ja Tapparan liigajoukkkueen maalivahtivalmentaja Petri Tuonosta. Haastattelun aiheena oli Jääkiekkoliiton pari vuotta sitten lanseerama cd Mielikuvaharjoituksia jääkiekkomaalivahdeille, jota myy Sporttikauppa. Lisätietoa löytyy Jääkiekkoliiton sivuilta. Erityisesti toimittajaa kiinnostivat tavat, joilla jääkiekkomaalivahti voi työstää henkistä kuntoaan.

Teimme cd:n yhteistyönä Petri Tuonosen kanssa ja tässä välissä on ihan pakko mainita, että Tuononen on fiksuimpia lätkämiehiä, joita Suomesta löytyy. Järkimies, joka katsoo eteenpäin, eikä taaksepäin. Ennen Tapparaan siirtymistä Tuononen vastasi Jääkiekkoliitossa maalivahtivalmentajakouluttajien koulutuksesta.

Tästä voit kuunnella haastattelun ilman toimittajan juontoja:

Posted in henkinen kunto, jääkiekko, mentaalivalmennus, urheilu

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *