Valikko Sulje

BLOGI

ASIAA LÄHDÖISTÄ JA STARTEISTA

Olen muuttanut kotia useasti, se ei juurikaan tuota minulle tuskaa. Mutta ne muut lähdöt, työpaikoista ja muista porukoista eroamiset, ne ovat todella haikeita.

Työhuoneeni ehti olla samassa paikassa Malkin kehystämön yläkerrassa pari vuotta. Tuo pieni mutta viihtyisä huone ehti todistaa paljon. Sen seinien sisällä naurettiin hersyvästi monia kertoja, se kuunteli asiakkaideni itkut, häpeät ja helpotukset. Lukemattomia kertoja katsoin asiakkaani ohi ulos ikkunasta, hain silmilläni lentävän lokin vastapäisen kerrostalon katon yläpuolelta ja etsin uudet näkökulmat asiakkaani tilanteeseen mieleni ja vaistojeni yhteispelillä.

Jos työhuoneeni jotain on huomannut niin sen, että ihmisillä on valtavasti tuskaa. Työhuoneeni seinät ovat kuulleet kaiken seksuaalisesta hyväksikäytöstä aina siihen tuskaan asti, kun ihminen kokee että hänen elämänsä on ohi, vaikka ei sitä vielä oikeasti ole.

Seinällä on kauan roikkunut SM-liigapelaajan paita, jonka vein nyt alakertaan kehystettäväksi. Rakastan tuota paitaa, jossa haisee vielä hiki ja jota koristavat roiskeet, joiden alkuperää en edes arvaile. Paita symbolisoi minulle taistelua ja periksiantamattomuutta; sitä samaa henkien mittelöä, jota Tappara ja Porin Ässät käyvät nyt jääkiekon saralla taistellessaan tämän kevään Kanada-maljasta.

Me emme saa ja te ette saa aina kaikkea, mitä sydän haluaisi, mutta jokainen päivä tuo tullessaan viisaamman lähdön eteenpäin, jos sille vain antaa mahdollisuuden. Ja periksi ei saa antaa.


Uusi tilava työpisteeni sijaitsee jatkossa Annikin idyllisessä puukorttelissa, entisen maitokaupan tiloissa.  Sen vastamaalatut seinät ovat valmiita vastaanottamaan monta uutta tarinaa. Siellä voi joskus saada myös vierihoitoa Pyry Pystykorvalta.

Kiitos ja kumarrus. Matka jatkuu.

Posted in henkinen kunto, jääkiekko, muutos

1 Comment

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *