Valikko Sulje

BLOGI

ASIAA OMANA ITSENÄ ELÄMISESTÄ

Päivä on ollut hieno ja täynnä tärkeitä vapautumisen kokemuksia.

Aamulla avasin silmäni kellon soidessa ja katsoin sähköpostini. Asiakkaani oli lähettänyt minulle linkin tähän biisiin, tietäen minut tuntien että biisi osuu ja uppoaa myös minuun.

Nopea aamupala, eilen Seinäjoelta löytyneiden uusien pitsialusvaatteiden ihastelua ja sitten tärkeä työpalaveri toisella puolella rautatietä. Sen jälkeen lounas kerrassaan mahtavien asiakkaideni kanssa. Kiitos edistyksellisestä ajattelusta, työstä innostumisesta ja hyvästä seurasta, K, T ja JP!

Koiran ulkoilutuksen jälkeen siirryin työtilaani, jossa tapasin taas asiakkaan. Syvällistä puhetta elämästä ja kyyneleitä, kun emme tiedä milloin taas näemme. Lähtiessään asiakkaani huikkasi hyvästiksi “Hei, teini!” Olimme juuri todenneet, että ikä on vain numeroita ja täytyy antaa palaa täydellä liekillä niin kauan kuin päiviä on.

Tänään olen kaunis, rietas ja onnellinen, sydämestäni teini ja ikuinen diskotyttö.

Mitä tahansa oletkin, ole sitä koko sydämestäsi. Kuten pohjanmaalaiset minua tänä keväänä opettivat: VAATIMATTOMUUS ON VAATIMATON HYVE.

P.S. Ja se mitä toiset sinusta puhuvat tai ajattelevat, se ei kuulu sinulle. Keskity omaan tonttiisi.

Posted in ikä, itsetuntemus, itsetunto, naiseus, onnellisuus

2 Comments

  1. Nimetön

    Minäkin kiitän.
    Tarvitsemme lisää rohkeutta ja esikuvia. Moni kärsii kovin hiljaa, voiden pahoin, kun työkaluja ei ole siihen että elämän saisi itsensä näköiseksi. Voi olla rooleja joista ei pääse pois, vaikka pahalta tuntuu.
    Saan näistä näkökulmista voimia muuttaa elämääni. Kiitos!

    Koulutuksessasi kerran ollut

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *