Valikko Sulje

BLOGI

ASIAA  TÄYSILLÄ ELÄMISESTÄ

Kun ihminen käy läpi isoa murrosta, hän saa auki ollessaan avukseen paljon arjen enkeleitä ja ymmärrystä lisääviä viestejä. Eilen puhuin pitkään rakkaan ystäväni kanssa ja vollotin kuunnellessani tätä biisiä myöhemmin illalla. Mietin miten tärkeää on nähdä asiat, joita ei voi muuksi muuttaa ja päästää irti. 

Luoja suokoon minulle tyyneyttä hyväksyä asiat, joita en voi muuttaa.

Aamulla kävelin rautatieasemalle ja mietin, että on todellista realismia uskoa ihmeisiin ja nähdä niitä, mutta ihmeet eivät tule kohdalle, ellei sydän ole auki. Jos sydän on kova ja katkera, myös eteen tulevat kokemukset ovat samansuuntaisia. 

Noustessani junaan törmäsin ystävääni astrologi Seppo Tanhuaan, joka samantien vetäisi junassa läppärin laukustaan ja katsoi, millaisia tendenssejä astrologisellani kartallani pyörii ja mitä on odotettavissa. Isompia muutoksia on tulossa kuin osasin kuvitellakaan, mutta kaikki niin oloni mukaisia. Odotan erinomaisia asioita tapahtuvaksi.

Säröt ovat niitä, joista valo pääsee sisään.

Lähdin lauantaina baanalle tanssimaan ja valmistautuessani vaihdoin kännykällä kuulumisia ja illan kuvia USA:ssa asuvan ystäväni Ilonan kanssa. Verkkosukkahousuni tuntuivat herättävän Tampereen pikkukaupungissa sekä tyrmistystä (vieraat naiset) että ihastusta (tutut naiset ja tutut sekä vieraat miehet), mikä sai minut jälkeenpäin kysymään Facebookissa saako 46-vuotias nainen pukeutua näin:

No saa. Jos antaa itselleen luvan. Ja minä annan. Itselleni. Luvan. Elää.

Posted in henkinen kunto, ilo, irtipäästäminen, muutos, rakkaus, seksuaalisuus, vastuullinen hyvinvointi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *