Valikko Sulje

BLOGI

ASIAA NÄKYVÄKSI TULEMISESTA

Olemalla minä haluan rohkaista sinua olemaan sinä.

Blogiani lukee kanadalainen NHL-toimittaja Patrick Williams Googlen kääntäjän avulla. En uskalla ajatella, mitä kaikkea Googlen kääntäjä Williamsille syöttää, kun jo suomalaiset blogini lukijat tekstejäni ihmettelevät.

Viime tekstistä tuli kauniita kiitoksia ja muutama mielenkiintoinen palaute tuttavapiiristä. Nuo mielenkiintoiset menivät näin:

1) Mä luin ton sun blogin aamulla ja mietin sitä lukiessani että aikas suoraa settiä se Minde nyt vetää tiskiin. Mutta sitten kun mä luin sen vikan lauseen niin se jotenkin päätteli koko homman. Tuli sellanen universaali olo. Sellanen että niinpä. 
Kommenttini: Se vika lause oli “Titaaniset kuoret eivät ole ihmisiä varten, ei vaikka olisi tehnyt kipeää.” Uskon suoraaan settiin silloin, kun puhutaan painavaa asiaa ja ollaan ihmisyyden asialla. Kasvojeni menettämistä en pelkää ja jos mainetta on, en edes arvaile millainen se mahtaa olla. Keskityn asiaani ja elämiseen.

2) Voiko MENTAALIVALMENTAJA sanoa, että viime aikoina “vittua on ollut”? Eikö pitäisi olla aina positiivinen?
Kommenttini: Hehee.  Uskoakseni voin noin sanoa, koska sanoin. Usein tekee terää ja toipuminen nopeutuu, kun sanoo ihan suoraan miltä tuntuu ja miten on kokenut. Kannattaa kokeilla. (Älä kuitenkaan oksenna toisen niskaan jatkuvasti ihan mitä vain – vastuullisesti siis. Eikä kielteisessä kannata rypeä.)

3) Luin blogisi eikä sua ainakaan rohkeuden puutteesta voi kukaan syyttää. Respect!!!
Kommenttini: On hienoa saada rispektiä olemalla vain oma itsensä. Minä kiitän ja tunnen kovasti nöyryyttä tämän palautteen edessä.

Mikään ei väsytä ihmistä pitkällä aikavälillä niin paljon kuin se, että hän on epäaito. Elämä on niin lyhyt, ja meillä aikuisilla ei ole aikaa hukattavaksi. Haluaisin oppia tuntemaan sinut sellaisena kuin olet, ilman rooleja.

Posted in aitous, itsetuntemus, itsetunto, rohkeus, tunteet, vastuullinen hyvinvointi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *