Valikko Sulje

BLOGI

ASIAA IHMISEN POTENTIAALISTA

Ihminen ei voi ylittää itseään, mutta hän voi löytää omaa potentiaaliaan paremmin. Pitkässä juoksussa ja omassa evoluutiossaan ihminen voi löytää koko potentiaalinsa. Aivojensa potentiaalista keskivertoihminen käyttää vain noin kymmentä prosenttia.

Elämääni astui tänä syksynä ainutlaatuisen iso rakkaus. En sellaiseen enää edes uskonut. Tilanteessa oli omat haasteensa niin kuin elämässä usein, ja minä aloin reagoida puhtaasti pelosta. Ja pakitin eri tilanteissa, enkä ollenkaan rakkaudesta käsin vaan pelosta käsin. Se oli iso virhe, mutta inhimillistä. Kun ei rohkeus riitä, se ei riitä.

Tämä Volvon mainos inspiroi tällä hetkellä puolta maailmaa ja se kuvattiin yhdellä otolla. Van Dammea on Hollywoodissa pidetty jo vuosia vain entisenä action-starana – mutta ei ne montut, vaan se nousu. Life is what you make of it. Mainos inspiroi myös minua haastamaan itseäni. Ei ne fiksut puheet ja blogikirjoitukset, vaan ne teot. Elämä tuo takuuvarmasti taas uusia tilaisuuksia, joissa otetaan ihmisestä mittaa.

Mainoksen musiikki löytyy täältä.

Posted in nöyryys, pelko, rakkaus, rohkeus

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *