Valikko Sulje

BLOGI

ASIAA RAKKAUDESTA JA SEKSUAALISUUDESTA

Rakkaus on seksin saralla tänä päivänä aliarvostettua.

Helsingin Akateemisessa kirjakaupassa oli seksuaalisuudesta kokonaista viisi teosta. Yksi käsitteli miehen näkökulmasta itsetyydytystä, toinen sitä miten mies feikkaa orgasmin, kolmas pornoteollisuuteen liittyviä tutkimuksia ja kaksi jotain tosi tylsää.

Hieman hölmistyneenä katselin tuhansien kirjojen rivejä, asiakkaiden virtaa ja mietin miten voi olla mahdollista, että yhdestä elämän tärkeästä osa-alueesta ei ole kirjallisuutta helposti saatavana? Vaikkapa näitä kirjoja ei ollut missään.

Puhumme ystävieni kanssa melko avoimesti seksuaalisuudesta. Miehet uskoutuvat minulle omista jutuistaan, naisten kanssa puhumme asioista aika yksityiskohtaisesti. Yhdeltä luottomieheltä voin kysyä ihan mistä vain – luottamus ja kunnioitus säilyvät aina.

Ihmisillä on paljon seksiin liittyviä komplekseja, sellaisia jotka estävät heitä nauttimasta seksistä. Seksiongelmat voivat tehdä ihmisestä kireän, surullisen tai moralistin.

Minulle eivät henkilökohtaisesti yhden illan jutut toimi. Olisin vain kuin matkustaja sellaisessa Boeing 747 -suihkarissa, jonka neljä moottoria kyllä käyvät, kiitorata on auki ja taivas odottaa, mutta suihkari ei liikahda minnekään. Joskus on kokeiltu, mutta ei ole minua varten.

Olemme ystävien kanssa puhuneet orgasmista. Joku haluaisi sen tapahtuvan, joku kokee sen pienesti, jollekin kokemus on voimakkaampi.

Minun maailmani räjähtää tuhansiksi valosäikeiksi vain, jos rakastan ja olen rakastettu. Silloin häviävät aika, paikka ja kaikki inhimilliset rajat. Kun on kokenut taivaan totaalisen räjähtämisen ja päässyt sen makuun, ei muu säätö enää kiinnosta. Oikean ihmisen kanssa olen pitelemätön.

Voin olla vanhanaikainen, mutta rakastan ja arvostan itseäni niin paljon, että mieluummin elän täysillä muuten ja odotan, kunnes eteen tulee se alfa, joka sanoo, että jumankauta sä olet mun ja jonka kanssa olen asiasta ihan samaa mieltä. Oikean ihmisen kohdalla tunnistan taivaan räjäyttäjän sekunneissa.

Kaikki tai ei mitään tässä hienossa asiassa toimii minulle.

Iso O on onni, joka nousee ennen kaikkea sydämestä. Se on kaikille mahdollinen, kun sydän aukeaa riittävästi ja tuo tullessaan täydellisen vapautumisen.

Posted in intohimo, itsetuntemus, itsetunto, rakkaus, seksuaalisuus, valinnat, vastuullinen hyvinvointi

2 Comments

  1. Nimetön

    En ymmärrä, että miksi seksistä (tai rakkaudesta) pitäisi lukea kirjoja. Itsetuntemus ja syvä yhteys kumppaniin opettaa enemmän molemmista kuin hyllyllinen kirjoja.

  2. Minna Marsh

    En tainnut kirjoittaa, että seksistä tai rakkaudesta "pitäisi" lukea kirjoja. Niistäkin aiheista voi lukea, jos halua tai kiinnostusta on! On paljon nuoria ja vanhempiakin ihmisiä, jotka etsivät vastauksia ja miettivät monia asioita. Tai haluavat uutta näkökulmaa tuttuun aiheeseen. Silloin varmasti tieto ja eri näkökulmat eivät ole pahitteeksi.

    Iloista viikonloppua!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *