Valikko Sulje

BLOGI

ASIAA INTOHIMOSTA JA TAVOITTEISTA
 
Täällä blogin puolella on ollut hiljaisempaa. Tulevan kirjani kirjoittaminen on vienyt paljon aikaani, ja nyt on tuon kirjallisen pellon kyntöaika. Olen tehnyt hurjasti töitä ja mennyt askel askeleelta tavoitteitani kohti. Ei tarvitse enää puhua jossain siintävästä unelmasta, koska kohta unelma on totta. Kirja ilmestyy marraskuussa, ja olen todella kiitollinen siitä, miten minulla on Gummeruksen puolella yhteistyökumppanina ihminen, joka ymmärtää asiani ja puhuu kanssani samaa kieltä, minua myös oman osaamisensa valossa sopivasti haastaen.

Kauhean iso projekti kirjan kirjoittaminen kyllä on. Siitä on leikki kaukana.

Kirjani kirjoittaminen on ollut prosessi, joka on muovannut minua. Väittäisin, että minusta on tullut kylmäpäisempi ja tasaisempi, ja noita ominaisuuksia tarvitaan silloin, kun painetekijöitä on oikealla ja vasemmalla ihan urakalla, mutta pitää keskittyä itse asiaan.

Ihmiset, jotka ymmärtävät, miksi olen puhunut rakkauden ja intohimon merkityksestä privaatisti ja työssäni, ovat löytäneet minut. Tai me olemme löytäneet toisemme. Mielenkiintoisia mahdollisuuksia leijuu ilmassa, ja minä – minä luotan. En ota vastaan enää yhtäkään sellaista työtä, jota en oikeasti halua tehdä. Menen sydän edellä tai sitten en mene lainkaan. Piste. Enää ei tässä elämässä jossitella, väistellä eikä pakiteta, kun mahdollisuudet kutsuvat ja tuli on päässyt valloilleen.

Jos ihmisellä on sisällään tuli – rakkaus, intohimo ja palo johonkin suuntaan – on surullista, jos hän ei kuuntele sitä. Tuli näyttää ominta suuntaa, eikä sillä ole mitään, yhtään mitään tekemistä riippuvuuksien tai sairastuttavan pakonomaisuuden kanssa.

En halua ympärilleni ihmisiä, jotka vain puhuvat paljon ilosta ja intohimosta. Haluan ympärilleni ihmisiä, jotka rakentavat ilolla intohimosta jotain todellista, oli se sitten hyvä parisuhde, taideteos, 20 kiloa kevyempi keho, kukkapenkki tai ura oman jutun parissa.

Elämä on äkkiä ohi, ihmiset.

Rakennan tulta, 
ja joka päivä kun harjoittelen, 
lisään tuleen polttoainetta. 
Kun hetki on oikea, minä sytytän tulitikun. 
– Mia Hamm, entinen jalkapalloilija
Mahtavaa kesää kaikille!
Blogi jää kesätauolle,
mutta pidän Petteri Sihvosen kurissa Yle Puheella 17.6. klo 13.
Olkaa kuulolla.

Posted in intohimo, kehittyminen, keskittyminen, päättäväisyys, rakkaus, riippuvuudet, tavoitteet

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *