Valikko Sulje

BLOGI

ASIAA TAVOITTEISTA

Alkukesän 2014 sateinen ilta. Ulkoilutin koiraamme puistossa ja mietin onko mitään aihetta, josta minua kiinnostaisi tehdä radio- tai tv-ohjelmaa. Märkää nurmea potkiessani se löytyi: ohjelman tulisi käsitellä unelmia, tavoitteita, intohimoa – sitä sisäistä poltetta, joka kasvaa, kun sitä ruokitaan. Liian moni menee hautaan niin, että ei koskaan uskaltanut.

Hieman aiemmin Petteri Sihvonen oli pyytänyt minua vieraakseen Yle Puheelle. Keskustelumme synnytti lisäkeskustelua sosiaalisessa mediassa. Seuraavaksi minä löydän oikeat kontaktit, ja meille löytyy yhteinen idea.

Summa summarum, aloitan Yle Puheella suorat keskustelut nimeäni kantavassa ohjelmassa 1.9. klo 13. Luvassa on mielenkiintoisia vieraita, sydämestä syttyneitä. Jos eetteriin tulee pelkkää hiljaisuutta, antakaa anteeksi – infernaalisen studiokojelaudan sisäänajo aivoihini vaatii harjoittelua, mutta täysillä tehdään kaikki mikä minusta lähtee.

Yle Puhe 1.9.2014 alkaen klo 13.

Kiitos, Elämä! Kiitos, Yle Puhe ja sen kuuntelijat!

P.S. On yksi asia, joka auttaa eteenpäin. Se on rakastaminen ja kokemus rakkaudesta. Tämä biisi on kaikille, joilla on jossain sielunsisko tai -veli.
Posted in epäonnistuminen, intohimo, onnistuminen, rakkaus, tavoitteet

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *