Valikko Sulje

BLOGI

ASIAA RAVINNOSTA JA ENERGIASTA

Elokuu oli minulle todella stressaava, koska tiesin koiramme viimeisten hetkien olevan lähellä ja samalla odotin kovasti jo syksyn tulevia työkuvioita. Yle Puheen keskusteluni 1.9.2014 entisen jääkiekkoilijan Sami Kapasen kanssa voit kuunnella Yle Areenalta täältä.

Kesällä nostin proteiinien määrää ruokavaliossani, mutta elokuussa hiilarit nousivat kiireen myötä ja se lisäsi myös väsymystäni. Erittäin hyvä ja nopea proteiininlähde on Puhdistamon riisiproteiinijauhe, joka on hyvä lisä hedelmä- tai vihannessmoothieen. Tehosekoitin onkin joka päivä käytössäni. Suklainen riisiproteiinijauhe on hyvä välipala sekoitettuna soijajuomaan, jota olen juonut vuosia. Päivittäin käytän myös Puhdistamon Premium Macaa. Jos haluat kokeilla superfoodeja ja nostaa energiatasoasi, kokeile ensin macaa. Olin jo valmiiksi siivonnut ruokavalioni, mutta lisättyäni keväällä Premium Macaa ja spirulinaa ruokavaliooni huomasin, miten energiatasoni nousi entisestään ja olo kirkastui huomattavasti. Sekä macan että spirulinan kanssa on hyvä pitää joka viikko pari päivää taukoa tai käyttää niitä kolme viikkoa ja pitää viikko taukoa, jotta elimistö saa näistä adaptogeeneistä suurimman mahdollisen hyödyn.

Huomenna tahkoan taas Yle Puheella uutisten jälkeen kello 13 ihanan vieraani kanssa. Heittäytymisellä on hintansa ja se voi olla stressaavaakin ennen kuin tottuu uuteen tilaan ja avautuviin mahdollisuuksiin, mutta heittäytyminen on ennen kaikkea voimaannuttavaa ja vapauttavaa.

Superkiitos ihanalle Lenny Kravitzille upeasta biisistä ja videosta, josta tunnistan energiani erittäin hyvin.

Oli sinulle luontainen kaunis tai komea energiasi mitä tahansa, anna sen tulla enemmän pintaan.

Posted in energia, ravinto, seksuaalisuus, stressi, vapaus, voimaantuminen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *