Valikko Sulje

BLOGI

ASIAA UUDEN OPPIMISESTA

Radioshown tekeminen ei ole ihan helppo nakki. Ennen viime maanantain lähetystä käteni olivat jääkylmät jo tunti ennen suoraa lähetystä. Shown jälkeen oli fyysisesti todella tärisevä olo, ennen kuin adrenaliinihumaus alkoi tasaantua.

Opettelen ja pyrin antamaan itsestäni tuossa prosessissa 100 %. Etsin vieraistani heidän nousujaan ja laskujaan, heidän opittua ja sisäsyntyistä viisauttaan. Tykkään ohjelman tekemisestä ihan älyttömästi, ja jo edeltävä suunnittelutyö on mielenkiintoista mutta vaativaa salapoliisityötä, kun mietin mitä kullakin vieraalla voisi olla kuulijoille annettavana.

Ohjelmat löytyvät täältä ja ao. kuvat ovat Yle Puheen omaisuutta.

Vieraana Sami Kapanen 1.9.2014.
Vieraana Anitta Ahonen 8.9.2014.
Vieraana Sami Saikkonen 15.9.2014.
Ai niin, myös Helsingin Sanomat otti ohjelmaan kantaa, ja mikäs sen iloisempaa! Whoop whoop, uusia seikkailuja kohti!

Posted in epäonnistuminen, henkinen kunto, ilo, intohimo, kehittyminen, onnistuminen, tavoitteet

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *