Valikko Sulje

BLOGI

ASIAA OMAN POLUN KULKEMISESTA

Kirjoitan blogiani vain silloin, kun tulee Se Tunne. Pakottava tunne, joka tuo tullessaan myös inspiraation. Oivalsin tänään kummallisesti – tai ehkä paikalla ei ole väliä – H&M:n liukuportaissa, että minun täytyy kirjoittaa (kirjaa) ollakseni onnellinen. Eka kirjani Miksi maali ei synny? on ulkona parin viikon päästä, ja toinen kirja on hyvin selvänä mielessäni, vaikka ei vielä paperilla.

Se on hyvä tunne, se sisäinen pakko ja luontainen polte, jos sitä vain seuraa.

Jos luontaista poltetta ei seuraa, olo ja elo menee perin tuskaiseksi. Kaikilla meillä on omat terveet intohimon kohteemme, vaikka kaikki ihmiset eivät noita fiiliksiä tunnista elämän koettelemusten jälkeen ja niiden keskellä.

Maanantaina kello 13 minulla on ilo ja kunnia jututtaa tunnin ajan laulaja Pete Parkkosta Yle Puheella. Odotan keskustelulta paljon. Kaveri on lahjakas, mutta lahjakkuus yksin ei takaa onnistumista tai menestymistä. Peten näet taas huomenna myös Tanssii tähtien kanssa -kisassa. Alla oleva biisi saattaa kertoa paljon siitä, miten lahjakkuus yksin ei riitä, vaan tarvitaan paljon muuta.

Posted in inspiraatio, intohimo, menestys, onnistuminen

1 Comment

  1. Kimmo

    Sisäinen polte. Sen ajamana minäkin pyrin osuuttani tässä hetkessä tekemään.

    Luottamuksessa on lepo. Omavoimaisuudessa ahdistus ja pelko.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *