Valikko Sulje

BLOGI

ASIAA KESKITTYMISEN TAIDOSTA

Viime viikolla kuulin, että elämääni vuosikymmeniä vaikuttanut ihminen on sairastunut vakavasti ja oli silloin menossa isoon leikkaukseen. Tänään kuulin, miten minulle tärkeän ihmisen elämä on juoruverkoston mukaan menossa alakanttiin (myös) alkoholin vaikutuksesta ja hänen yksityiselämänsä asiat ovat yksityiskohdittain esillä paikoissa, jonne ne eivät kuulu.

Olen miettinyt, mikä minulle on tärkeää ja MIHIN voin itse vaikuttaa. Omakin elämä voi olla hetkessä ohi, ja on tärkeää elää nyt, oikein valinnoin ja oikeaan suuntaan. Elämä on niin arvokasta.

Ensireaktiot kirjastani Miksi maali ei synny? ovat olleet superpositiivisia, enkä hätkähdä mahdollista tulevaa kritiikkiäkään. Ainahan sitä. Viikonlopun Iltalehdessä oli isohko juttu kirjastani – se yllätti. Oli ilahduttavaa, että juttu oli kirjoitettu nimenomaan pelaajien haasteet edellä.

Kirjastani Miksi maali ei synny oli juttu IL 25.-26.10.2014.

Haluan alkaa jo työstää myös seuraavaa kirjaani, koska rakastan kirjoittamista, niin rankkaa kuin se pään kannalta onkin. Haluan antaa ihmisille sen, mitä olen itse oivaltanut – myös siteeraamieni ihmisten kautta.

Tänään mietin pieniä etappeja ja tärkeitä väyliä kirjoittamisen polulle. Pitää olla plan, suunnitelma.

Ensimmäinen kirjaprojektini opetti, että täytyy tietää satasella, mitä haluaa ja toimia sitten sen mukaisesti. Unohda multitasking, rajaa toisarvoiset asiat ja tehtävät pois. Jos tiedät, mitä haluat, toimi sen mukaisesti. No excuse. Just do it.

Näyttää toimivan ainakin minulle, mutta palon on oltava hurja. Silloin alkaa tapahtua kuin luotisuoraan. Luotikaan ei kulje koskaan ihan täydellisen suoraan. Tulee tuuli ja pitkällä taipaleella luodin reittiin tulee kaari. Elämää et voi hallita, mutta sitä voi loistavasti ja ponnella ohjata oikeaan suuntaan. Oman tiensä kulkija herättää aina myös vastusta, mutta vastus on hyvä testi omille voimille ja sydämen rohkeudelle.

Sain jokin aika sitten nimettömän viestin, joka meni näin:

Ei pelko ole perseestä se on varoitus. 
Maailma ei kestä totuutta. 
Liian rehelliset naulitaan risteihin. 
Katso esim. raamattu. 


Viesti on ikävä ja selvästi sairaan ihmisen kirjoittama. Mutta ei se minua pysäytä, eikä muukaan vastatuuli. Kuolema pysäyttää tämän elämän osalta, mutta minulla ja sinulla on nyt kaksi vaihtoehtoa:
1) Hoida kuntoon ne elämäsi asiat, joihin haluat ja voit vaikuttaa, ja tee mitä sydän sanoo.
2) Anna periksi, uhriudu ja kuole pystyyn jo ennen kuin kuolema korjaa.

Tarvitset rohkeutta, rehellisyyttä ja uskoa. Steppiä toisen perään, oikeaan suuntaan, luotisuoraan.

Puhdistamon energisoivat tuotteet ovat loppukuun ajan verkkokaupassa -15 %. En tiedä missä olisin ilman riisiproteiinijauhetta, macaa, nopeisiin tilanteisiin sopivaa marjasmoothiejauhetta ja havupuu-uutetta, joka lisää elinvoimaa.

Kirjaani saa Akateemisesta Kirjakaupasta ja Suomalaisesta Kirjakaupasta. Jos paikallisessa myymälässä ei ole kirjaani, pyydä heitä tilaamaan se sinulle. Myös verkkokaupat toimittavat kirjan sinulle alta viikon.

Energia ja voima voidaan keskittää, ja niitä voidaan hallita.
– Cesar Millan
(Amen.)
Posted in energia, intohimo, keskittyminen, tavat, tavoitteet, valinnat, vastuullinen hyvinvointi, voimaantuminen

1 Comment

  1. anja-leena

    Kiitos kuuulumisistasi 🙂 Näin ja vähän selasin kirjaasi, olen lukuvuorossa myöhemmin. Mukavanolo ista juttua siinä, ymmärrettävää. Rapatessa roiskuu , ja mulle ihan oikeasti : vuokralainen "sekos" ja jätti asuntonsa karseaan kuntoon. Oikeasti paskaiseksi. Kaikkea ei voi estää, kaikkea ei tarvitse tehdä eikä osata. Kaikki eivät voita… Etsin ammattisiistijää, desinfioijaa… Intoa uuden kirjan tuottamiseen ! …trvsn yks kuuntelijasi…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *