Valikko Sulje

BLOGI

ASIAA IDENTITEETISTÄPuolitoista vuotta sitten elämäni koki kovan murroksen, koska minä kohtasin miehen, joka muistutti, että olen yhä nainen. Sitten en jäänytkään naiseksi, vaan aloin kasvaa Naiseksi. Aloin kirjoittaa blogiani henkilökohtaisemmalla otteella, laittaen itseäni likoon niin kuin en koskaan aikaisemmin.

Oli ihmisiä, jotka luulivat minun tulleen hulluksi. On ollut ihmisiä, jotka ovat kaikonneet läheltäni. On riittänyt juoruja ja pahoja puheita: Se on sellainen.

Juuri niin. Tällainen minä olen. Sujut itseni kanssa ja kovin innostunut siitä, että voin olla minä. Naiseuteni ja seksuaalisuuteni ovat tasapainossa älykkyyteni ja nauravaisuuteni kanssa. Huvitan itseäni suuresti ja elämä huvittaa minua takaisin tarjoamalla lahjojaan. Ihania uusia ihmisiä on tullut elämääni.

Viimeksi rakasteltuamme sanoin kympin rakastajalle, joka vieressäni oli: “En voi sanoa, että olisin rakastunut sinuun, mutta tunsin kyllä rakkautta, kun rakastelimme. En muuten olisi voinut heittäytyä ja antaa itsestäni kaikkeani.”

Sen minkä valitsen, sen minä valitsen. Jos minä valitsen elämisen, elämä valitsee minut, ja elämä on runsasta.

Hyvä ystäväni sanoi, että rakkaus on hänessä. Hän on valinnut, että hän suuntaa rakkautensa mieheensä. Mutta viime kädessä rakkaus on hänessä, eikä se voi lähteä pois tai kadota.

Minä ymmärrän, mitä hän tarkoittaa. Rakkaus on minussa. Voin rakastua elämässäni vielä monta kertaa, koska rakkaus on minussa. Rakkaus ei ole ehtyvä kaivo.

Olen käynyt elämän kanssa vuoropuhelua viime aikoina (vaikka niinhän minä aina). Olen elänyt paremmin hetkessä ja päästänyt irti ajatuksesta, että minulla pitäisi olla toisenlainen elämä jollain tavalla tai että sen toisenlaisen elämän pitäisi tulla.

Ei muuten tarvitse. Mutta kun muistan, että rakkaus on minussa, löydän rentouden ja ilon. Silloin ihan mitä vain voi tulla eteen.

****

Saan tällä hetkellä niin paljon vierailta miehiltä yhteydenottoja, että jos et oikeasti tunne minua, ethän ota privaattimielessä yhteyttä tämän tekstin perusteella. Ellet halua antaa itsestäsi tyhmää kuvaa.

Posted in identiteetti, intohimo, irtipäästäminen, itsetunto, kehittyminen, minäkuva, muutos, rakkaus, valinnat

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *