Valikko Sulje

BLOGI

AJATUKSIA TUNNETTUUDEN KASVUSTAEn ole koskaan halunnut julkisuutta julkisuuden vuoksi. En ole vielä keksinyt, mitä julkisuudella julkisuuden vuoksi tekisin. Ainakaan en olisi valmis maksamaan siitä hintaa – vain julkisuuden vuoksi.

Työssäni julkisuus on työväline; tapa jolla saan asiani ja viestini ihmisten tietoisuuteen. Tämä “asiani” kattaa henkisyyden, mielen, fyysisen hyvinvoinnin, seksuaalisuuden ja tuloksen tekemisen. Kaiken, mikä liittyy mahdollisimman täyden elämän kokemiseen ja uskallukseen elää niin kuin itse oikeasti haluaisi elää.

Inhoan pelejä sekä ihmissuhteissa että median suhteen. Minulla ei ole energiaa, kiinnostusta tai aikaa tällaisiin peleihin. Teen mitä teen ja kirjoitan niin kuin kirjoitan, koska uskon asiaani, toimin vahvasti sydämeni ja intuitioni mukaisesti ja tämä elämäntapa toimii minulle.

Jostain erikoisesta syystä mitä vapautuneempi ja rohkeampi minusta koko ajan kasvaa – kiitos koettelemusten ja kovan työn – sitä parempia tuloksia asiakkaani saavat. Eilen ilmoitti jääkiekkoilija hyvistä tuloksistaan tiukan yhteistyön seurauksena, tänään ihan toisen lajin edustaja. He ovat valmiita tekemään töitä itsensä kanssa, ja minä osoitan heille heidän tarkan työmaansa. Siten syntyy tuloksia.

Ilman työni tulemista tunnetuksi he eivät olisi minua löytäneet.

Joskus – ja aika usein – ärsyynnyn, jos vieraat ihmiset tuijottavat, lähettelevät tekstiviestejä tai pyytävät minulta jotain sellaista, mitä minulla ei ole antaa. On miehiä, jotka lähestyvät minua vain hyötymielessä, ja se on joskus raskasta. On se pelottavaakin, jos joku lähtee ruokakaupassa seuraamaan kintereillä kuin paraskin stalkkaaja. Jos voisin valita julkisen työn ja täyden yksityisyyden kaduilla, valitsisin sen hetkeäkään epäröimättä.


P.S. Tiesitkö että seksuaalisuuden peittelemättömyys ei tee yhdestäkään naisesta tyhmää, mutta pikkusieluisuus tekee tyhmäksi kenet vain, sukupuolesta riippumatta?


Posted in energia, rohkeus, valtapelit, vapaus

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *