Valikko Sulje

BLOGI

ASIAA OMAN TIEN KULKEMISESTA JA VÄHÄN RAKKAUDESTAKIN

People living deeply have no fear of death.
– Anaïs Nin

Kirjoitin kirjani Miksi maali ei synny? Henkistä kuntoa pelaajalle, koska halusin, että urheilusektorilla liikkuvilla on käytössään käytännönläheinen ja kansantajuinen mentaalivalmennuksen työkirja, joka ohjaa lukijan muutokseen ja motivaatioon erilaisten harjoitusten ja rautalankamallien avulla.

Kirjani takakansi.

Sellaista kirjaa ei markkinoilla ollut.

Onnistuin. Palaute on ollut huippua ja yleisin palaute on, että kirja on sovellettavissa mihin vain. Jos et nähnyt Huomenta Suomen haastatteluani, voit katsoa sen täältä. Vieläkin tunsin lähetyksessä syvää liikutusta, kun juontaja luki Ville Niemisen sitaatin. Siinä sitaatissa maistuu vahva ja väkevä elämä, kokemuksen karvaudesta huolimatta.

Olen nyt pudonnut tilaan, jossa olen aloittanut toisen kirjani pähkäilyn. Johtolangat ja avuliaat ihmiset eri puolilta maailmaa juoksevat jo luokseni. Alitajuntani työstää taukoamatta seuraavaa kirjaa, jossa yksi vahvoista teemoista on kuolema ja siihen liittyvät kysymykset. Olen taas, kuten ensimmäisen kirjani syntyprosessin aikana, poissaoleva ja mietteliäs. Olen myös erittäin syttynyt ja motivoitunut.

Miesrintamakin on nyt siivottu. Pyydän anteeksi, jos tuli haavereita siivoustyön aikana. Hyväntahtoinen kumarrus nuoren miehen suuntaan ja myös rannikolle. Ei ollut tarkoitus.

Miehiä on ollut tarjolla enemmän kuin pääni pystyy käsittelemään, mutta nyt pyhitän tulevat ajat kirjoittamiselle, joten Luoja, suojele minua rakastumiselta. Ellei se ole ihan välttämättömyys, kasvuni takia.

Elämälle ja itselleen saa vähän nauraakin. 

Posted in jääkiekko, kuolema, mentaalivalmennus, motivaatio, muutos, rakkaus, urheilu, valinnat, vastuullinen hyvinvointi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *