Valikko Sulje

BLOGI

ASIAA SIITÄ, MILLAISTA ON OLLA OIKEALLA SUUNNALLA 

Hieman on ollut härdelliä ympärilläni. Mahdollisuuksien vanavedessä on aina uusia haasteita, mutta niitä en pelkää. Aina voin potkiskella lunta ulkoiluttaessani koiraa tai kuunnella seinäkellon raksutusta ennen kuin vaivun harvinaisille päiväunille. Ne elämän parhaat asiat kun ovat aina ilmaisia, ja perusasioista saan voimia rumbaan, jota työhöni joskus liittyy – onhan sanoman eteenpäin vieminen tärkeä osa työtäni.

Olin mukana Huomenta Suomen Sport Raadissa perjantaina. Keskustelu tuli kahdessa osiossa, ja tässä niistä ensimmäinen ja jälkimmäinen.

Ilokseni kuulin perjantaina, että Akateeminen Kirjakauppa oli hyvin nopeasti täydentäntämässä kirjaani Miksi maali ei synny? kauppoihinsa asiakkaiden pyynnöstä, kirjani ollessa loppunut taas monesta liikkeestä. Lauantaina jokainen Akateemisen liike olikin jo homman hoitanut. Kirjasta sataa edelleen positiivista palautetta. Olen tietenkin iloinen siitä, että olen pystynyt kirjallani auttamaan erilaisten haasteiden keskellä painivia ihmisiä.

Hokki-pelaaja Ville Hyvärinen oli lainannut kirjani kirjastosta. Kahteen vuoteen ei ollut maalia syntynyt. Hyvärinen luki kirjastani 30 sivua ja paukautti yhdessä pelissä kaksi maalia.

Erityisen vaikutuksen minuun teki se, että pelaaja oli jo aiemmin ilmoittanut sosiaalisessa mediassa kirjani olevan luvun alla. Ei ole häpee, että haluaa avata solmuja.

Posted in jääkiekko, kehittyminen, mentaalivalmennus, paine, vastuullinen hyvinvointi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *