Valikko Sulje

BLOGI

ASIAA INTOHIMOSTA JA MITÄ SITTEN TAPAHTUU

Kun suuntansa tietää ja sille omistautuu, elämä alkaa tukea tuota suuntaa, jos se on ylipäänsä sinua varten tarkoitettu.

Jos työstän omassa elämässäni jotain asiaa, usein luokseni tulee asiakas, joka käsittelee hyvin samantyyppistä asiaa. Koska olen jo itse pähkäillyt asiani kanssa, voin paremmin antaa itsestäni myös hänelle. Ei ole sattumaa.

Miettiessäni nyt kirjaani numero 2 aiheesta x, alkavat tuohon aiheeseen liittyvät johtolangat ja palapelin palaset kiirehtiä luokseni. Joku vinkkaa hyvästä haastateltavasta, toinen tuo kirjani sisältöön liittyvät terveiset Etelä-Amerikasta. Oma elämäni haastaa minua myös juuri niillä loppuelämäni kysymyksillä, joita kirjaani heitän. Olisihan ihan turha kirjoittaa teemasta, jota en elä jollain tavalla todeksi myös omassa elämässäni.

Kirja numero 3 on vielä kaukana, mutta silti lähellä. Myös siihen liittyvät johtolangat kiemurtelevat jo tarjolla edessäni, ja minä laitan niitä koneeni kovalevylle talteen kuin intohimon synnyttämiä aarteita.

Akateeminen Kirjakauppa nosti mahtavasti kirjani helmikuun Kuukauden Kirjoihin. Se oli minulle yllätys ja kyllä, ihan suoraan merkki tältä maailmankaikkeudelta: riittää, kun tekee parhaansa ja seuraa sydäntään.

Posted in intohimo, mentaalivalmennus

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *