Valikko Sulje

BLOGI

ASIAA HALLINNASTA LUOPUMISESTA

Ihmisillä on monia haavoja seksuaalisuuden saralla, läheisyyteen liittyvistä peloista puhumattakaan. Seksistä tulee helposti suorittamista, tyhjiä maneereja tai tekoja, joissa ei ole mieltä eikä merkitystä. Mitä vähemmän sinulla on hoitamattomia traumoja, sitä enemmän sinulle voi avautua myös seksuaalisuuden aarreaitta. Hyvä itsetuntemus ja itsensä täydellinen hyväksyminen sellaisena kuin on voi viedä aivan uusien aarteiden äärelle.

“Your fears are between your ears.” – Christian Grey

Odotin Fifty Shades of Grey -leffaa kuin Iisakin kirkon valmistumista. Sen ajoitus oli mitä mainioin omassa elämässäni. Tiedän kuka olen naisena ja seksuaalisesti, mutta matka itseni tuntemiseen ja hyväksymiseen on ollut pitkä.

Fifty Shades of Grey tarjosi tyylikästä oppia viettelyksestä, punaista köyttä ja hapsuruoskaa. Olin kananlihalla päälakea myöten useamman kerran. Elokuvan S&M-kohtaukset ovat kaltaiselleni naiselle äärimmäisen toimivia.

“Is this what you want?” – Anastasia Steele

Viimeisin suhteeni sysäsi minua olemaan avoimempi viime päivien haastatteluissa, joissa kerroin itsestäni enemmän kuin aikaisemmin. Nykyään nautin seksin saralla valtavasti fyysisestä kivusta, mutta vain luotettavassa ja rakkaudellisessa suhteessa sellaisen miehen kanssa, joka on rakastajana henkisesti vahva ja tervepäinen. Nyt olen saanut sellaisen suhteen kokea, enkä vaihtaisi siitä hetkeäkään pois. Oikeissa käsissä täydellistä ja sokeaa antautumista seuraa onni ja voima, joka vie tajunnan aivan toisiin sfääreihin. Vallasta ja hallinnasta luopuminen on vapauttavaa, kun hallitseva ja hallittu ovat rooleissaan luontaisesti ja molemmat nauttivat siitä.

“I felt safe.” – Christian Grey

Harva asia voittaa hyvän seksin, mutta omalla kohdallani ei ole hyvää seksiä ilman oikeanlaista kemiaa ja rakkautta. Mieluummin olen ilman kuin fyysisessä suhteessa muodon vuoksi. Samalla tunnen luissani, että elämäni yllätyskiintiö ei ole vielä täynnä. Ihan mitä vain voin tapahtua, ja jokaisella askeleella sydämeni viitoittaa valintani.

Toivon, että yksikään mies ei ota minuun yhteyttä tämän jutun perusteella privaattiasioissa.

Posted in haavoittuvuus, hallinta, intohimo, itsetuntemus, luottamus, rakkaus, seksuaalisuus, trauma, turvallisuus, vapaus, vastuullinen hyvinvointi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *