Valikko Sulje

BLOGI

ASIAA SIITÄ, MIKSI KERJÄLÄISEN ROOLI ON HUONO

On ollut viikko, joka on sisältänyt sekä suurta onnea että vaikeita päätöksiä. Aika paljon lurittelen menemään blogissani, mutta yksityiskohdat jäävät minulle ja lähipiirilleni.

Kerran koulutukseeni osallistui nainen, joka kertoi, että hän suostuu parisuhteissaan ihan mihin vain ja aina häntä kohdellaan kaltoin. Totesimme, että hän toimi kuin rakkauden kerjäläinen: valmis ihan mihin vain, kunhan toinen vain “rakastaa”. (Huom. lainausmerkit.) Tämä nainen on kohdannut monta Paavo Pulkkista.

Läheisissä suhteissa pystyn lukemaan ihmisistä todella paljon. Pystyn valokuvan kautta lukemaan yksityisiäkin asioita vieraista ihmisistä. Ajatuksia en lue, mutta informaatiota saan kenestä vain, jos kytken tuntosarveni päälle.

Tästä herkästä taidosta johtuen pystyn hyvin aistimaan ihmisen potentiaalin ja näkemään hänessä olevan kauneuden. Sehän on vain hyvä, että näen kauneutta, myös narsistissa.

Tosiasioita ei kuitenkaan kannata kieltää. Vaikka kuinka rakastuisit ihmisen potentiaaliin, voivat tosiasiat olla ainakin sillä hetkellä ylitsepääsemättömiä. Ehkä joku on varattu, karannut, muuten vain vielä egonsa ja sitä kautta pelkojensa hallitsema, että potentiaali jää yhä piileväksi. Jos jäät roikkumaan toisen ihmisen potentiaaliin, seuraa siitä aina surua.

“Vedät puoleesi juuri ne ihmissuhteet, joita tarvitset elämässäsi tällä hetkellä. Kaikissa tapahtumissa piilee jokin syy, ja tämä syy palvelee kehitystäsi.”
– Deepak Chopra

Siitä voit olla varma, että jos jokin asia on kesken, se nousee vielä käsittelyyn. Jos oppitunti on ohi, asiaan ei tarvitse enää palata. Sellainen järjestys ja paikka löytyy tästä maailmasta.

P.S. Opettajista kannattaa olla kiitollinen.
Posted in ego, kehittyminen, luottamus, narsismi, potentiaali, rakkaus, rehellisyys, vaisto, vastuullinen hyvinvointi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *