Valikko Sulje

BLOGI

ASIAA OMIEN ARVOJEN MUKAISESTA MEININGISTÄ

Alkukesästä päätin, että ihan sama, mikä keli, minä nautin.

Täysi-ikäisyyden saavuttanut lapseni muutti omilleen, ja minäkin löysin koiran kanssa uuden kodin. Olen nauttinut uudesta vaiheesta ja ihmetellyt. Olen aikuinen nainen, joka asuu omillaan monen perhekeskeisen vuoden jälkeen. Olen sulatellut ja katsellut kauniita seiniä. Paljon olen tehnyt juuri niitä asioita, joita olen halunnut tehdä, ja varsinkin niitä. Ilman syyllisyyttä, huolta, empimisiä. Riittää, jos sydän tahtoo.

Kevät oli melkoista taloudellista kriisiä. Sain nähdä, että psyyke kestää, ja olen hyvä selviytymään erittäin kovassa paineessa. Ajattelin, millaista olisi olla autiolla saarella pakotettuna taistelemaan henkiin jäämisestä. Saattaisin olla aika hyvä siinä, monessa liemessä keitettynä.

Kesä on ollut hieno myös siksi, että työrintamalla on ollut vilkkaampaa kuin koskaan ennen kesäaikaan. Tunnettuuteni ja tieto osaamisestani on kasvanut, ja se näkyi kesä-heinäkuussa tasaisena asiakasvirtana. Kiitos! Yritys on pystyssä ja olen ilolla valtavan motivoitunut syksyn mahdollisuuksiin ja itseni aina syvenevään kehittämiseen. Rakastan työtäni ja toivon, että se näkyy. Annan asiakkailleni heidän asiassaan aina sata prosenttia.

Kirjani Mentaaliherätys! ilmestyy syksymmällä, ja työstän hitaasti mutta varmasti jo kahta seuraavaa. Tiedän, mitä kirjoitan ja miksi.

Kesällä on ollut monenlaista miestä tarjolla. Yhtä suutelin monta kertaa ja se jäi siihen. Reilun neljän kuukauden selibaattini herättää minussa jopa tervettä ylpeyttä. Jos en voi olla varma miehen rehellisyydestä ja tunteista tai minulla ei ole tunteita häntä kohtaan, homma jää siihen. Hyvää osaan odottaa, ja se linja pitää. Osaan olla myös itseni rakastaja ja oman elämäni onnellistuttaja.

Kesä on tehnyt minusta varovaisemman ihmisten suhteen. Saan paljon yhteydenottoja, ja liian usein ihmiset lähestyvät verhotuin motiivein. Joku esittää ystävää tai lähestyy työmerkeissä, vaikka haluaakin suhdetta vaimon selän takana, aiheita juoruihin, nostetta itselleen tai työlleen ja jonkin sellaisen palan minusta, mitä minulla ei ole antaa. Olen kehittänyt ympärilleni turvakaaren, jota lähemmäksi harva pääsee. Niin on hyvä. Tiedän, kenelle asiani puhun, ja niitä ihmisiä ei ole kuin pari.

Asiakkaat, yhteistyökumppanit ja median edustajat ovat aina tervetulleita ottamaan yhteyttä. Se on aivan eri asia.

Tässä sinulle, naisesta kiinnostunut mies, malli fiksusta lähestymistavasta meilin tai muun väylän kautta. Kirjoita vain totuus. Se riittää, mutta siihen harvempi pystyy.

Hei Minna (tai Anne, Maarit jne).

Olen (nimi) (ikä) (paikkakunta). (Jotain vielä työstäsi ja/tai siitä, onko sinulla lapsia).

Kiinnostuin sinusta, koska… (perustelun on parasta olla hyvä). 
Olen sinkku (älä ota yhteyttä, jos et ole, ellet ole ihan luuseri) ja olisi hienoa, jos lähtisit kanssani joskus kahville. Jos ei intressit kohtaa, lupaan fiksusti poistua heti takavasemmalle. 

Ohessa myös kuvani ja lisää minusta löydät (mahdollinen linkki tai LinkedIn-profiili).

Nimi

puhelinnumero

Eräs mies on viime päivinä laitellut minulle viestejä, koska hän haluaa salaisen suhteen vaimonsa selän takana. Ystäväni Petteri S kehotti minua ottamaan kaikenmoiset yhteydenotot enemmän huumorilla, ja sitä minä yritän harjoitella. Viestijälle ilmoitin, että hän saa kanssani yhden yön miljoonalla eurolla. Hän ihmetteli kovaa hintaa, ja kerroin, että se johtuu siitä, että en ole kiinnostunut. Jos minusta palasen haluaa, pitää antaa myös paljon.

Posted in arvot, asenne, ilo, kehittyminen, naiseus, onnellisuus, rakkaus, rehellisyys, rohkeus, seksuaalisuus, tasapaino, totuus, turvallisuus

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *