Valikko Sulje

BLOGI

ASIAA KEHITYKSESTÄ, KUN NÄKÖALATTOMUUS VAANII

Ihminen ei yleensä muutu, ellei jompikumpi ehto täyty:
1) Ihminen tekee paljon pieniä tekoja ja valintoja muutoksen eteen, joka päivä ja pitkällä aikavälillä.
2) Ihminen kokee ison pysäytyksen, joka saa hänet pakotetusti tarkastelemaan itseään ja elämäänsä uudesta näkökulmasta.

Asiakkaani piti päiväkirjaa mentaalivalmennuksesta. Tässä hänen ajatuksiaan:

“Minnan valmennuksella on ollut ratkaiseva vaikutus kielteisyyden ja vanhojen rasitteiden karistamisessa. Valmennus on ollut tavoitteellista, yksilöityä ja konkreettista. Hyvät harjoitteet ja sopivan tiukka mutta kannustava tyyli luovat nostetta. Minna kulkee valmentajana rinnalla omana vapaasti virtaavana itsenään. Hänellä on häkellyttävä kyky lukea ja tulkita ihmistä. 

Matka jatkuu. Valmista ei ole, mutta vähän valmiimpaa aion tehdä. Nautin nyt elämästä ilman sitku-mutku-asennetta ja osaan suhtautua asioihin rennommin. Aina ei tule olemaan helppoa, mutta voin vaikuttaa siihen, miten asennoidun. 

Annoin mentaalivalmennuksen itselleni lahjaksi tilanteessa, jossa olin menettänyt innostukseni tärkeinä pitämiäni asioita kohtaan. Tunsin näköalattomuuden vaanivan. Koska en halunnut tulla happamaksi, käreäksi ämmäksi, päätin ottaa yhteyden Minnaan ja kysyä, voisiko mentaalivalmennuksesta olla  tilanteessani apua. 

Olin ensitapaamisesta alkaen varma valmennuksen soveltuvuudesta minulle. Tuloksista olisin itse vastuussa, eikä niitä tulisi ilman työtä. Minna on jaksanut tsempata ja tarvittaessa vaatia. Hän myös vilpittömästi iloitsee, kun olen saavuttanut tavoitteeni. Minna sitoutuu asiakkaansa valmennukseen täysin ja on alansa huippuasiantuntija. Mentaalivalmennus on muuttanut elämääni ratkaisevasti paremmaksi. Elämäni parhaita päätöksiä oli antaa valmennus itselleni lahjaksi.”

Naisten Akkulataamo käynnistyi tänään Tampereella. Paikalla oli kymmenen ihanaa naista. Mukaan voit tulla milloin vain. Ryhmään osallistuminen on maksutonta, ja painopiste on voimavaroissa, ratkaisuissa ja elämämme mahdollisuuksissa. Kysy lisää minna@minnamarsh.com.

Posted in kehitys, muutos, ratkaisukeskeisyys, vastuullinen hyvinvointi

1 Comment

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *