Valikko Sulje

BLOGI

ASIAA SIITÄ, KUN ITKU ON HUONOMPI VALINTA

Sanoin keskiviikkona Radio Rockin Heikelä Korporaatio -haaastatteluni jälkeen, että jos se olisi ollut elämäni ensimmäinen haastattelu, olisin mennyt kotiin itkemään. Ystävältäni tuli viesti: Ihan hirrrrrrveetä provosointia.

Silti kokemus oli yksi elämäni mielenkiintoisimpia. Muistutin itseäni läpi haastattelun, että provoa ei tarvitse ottaa henkilökohtaisesti ja haastoin itseäni pysymään terävänä kuin liigamaalivahti kauden finaalipelissä, kun vastustajan oikeasti hyväsydäminen ykköshyökkääjä laukoo ja luo painetta.

Meillä oli todella kivaa (uskon, että myös muilla kuin minulla). Lämmintä myös. Lähetyksen voi kuunnella tästä. Nauroin sitä myöhemmin kuunnellessani niin, että poskiin sattui. Täydellinen ei tarvitse olla, mutta jos vaikka aidosti sitä mitä on?

Olen satsannut tänä syksynä paljon työhöni. Se on tuottanut tulosta. Kiitos uusista yhteyksistä, vinkeistä ja tuesta.

Mentaaliherätys! on poikinut jo palautetta. Kuulemma sitä ei malttaisi laskea käsistä. Laita sinäkin palautetta tulemaan.

Haluan elää totuudessa ja seurata sydäntäni. En hae 
elämässäni vain helppoa tietä, koska se pilaa ihmisestä jotain.
– Mario Campanile, BRASILIA 
kirjassa Mentaaliherätys!

Naisten Akkulataamo kokoontuu tänäänkin samaan aikaan tutussa paikassa Tampereella. Jos olet kiinnostunut naisten maksuttomasta keskustelu- ja tukiryhmästä, laita meiliä minna (at) minnamarsh.com ja tule mukaan. Halauksia tiedossa!

Posted in haasteet, ilo, rakkaus, tavoitteet, valinnat, valtapelit, vastuullinen hyvinvointi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *