Valikko Sulje

BLOGI

ASIAA FOKUKSESTA

Kirjani Intohimo piti ilmestyä keväällä 2017. Perjantaina kustannuspäällikköni kysyi, voisiko kirjani ilmestyä jo tammikuussa. Ehtisinkö? Pyyhin hikeä otsaltani ja tasasin pulssiani viikonlopun yli. Ehdinhän minä. Priorisointikysymys. Pää viileänä saa aikaiseksi parhaiten juuri niitä asioita, joihin on kova sisäinen palo.

Noin vuosi sitten tunnettu suomalainen urheiluvaikuttaja sanoi, että kun aikaa hieman kuluu, saan kannoilleni narsisteja. Hän sanoi, että se kuuluu yhtälöön. Näyttää siltä, että hän oli oikeassa. Saan nimettömiä tappouhkauksia. On viitattu lapseni kuolemaan. Minusta on yritetty saada jotain niskalenkkiä. Sitten vielä joku ihmettelee, jos suomalaiset eivät uskalla olla rohkeita ja seurata intohimonsa suuntaa. 

Siinä on onneksi puolensa, kun on selvinnyt elämässä niin monesta koettelemuksesta, kasvanut omaksi itsekseen ja tietää tasan tarkkaan, mikä on omaa kutsumustyötä.

Silloin ei tarvitse sotkeutua possujen mutapainiin.  Kuten Michelle Obama on sanonut,

When they go low, we go high.

Tämä vuosi on ollut todella koetteleva ja – ah – niin kasvattava. Iloitsen aina vain suuresti asiakkaistani. Mistä näitä työteliäitä, nöyriä ja oivaltavia ihmisiä oikein tulee? Elämän runsaudensarvestako, joka auttaa ihmisiä eteenpäin silloin, kun he ovat valmiita tekemään töitä itselleen tärkeissä asioissa?

Haastatteluni Suomen Kuvalehdestä voit lukea täältä, Hesarin jutun täältä ja Huomenta Suomessa kerroin ajatuksiani viime viikolla.

Olkaa vahvoja, pysykää valon puolella.

Posted in aitous, fokus, henkinen kunto, intohimo, rehellisyys, tahdonvoima, totuus, voima, voimaantuminen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *