Valikko Sulje

Mitä uutta? Tätä!

4.11.2020

>> Uusi kirja tulossa

Esikoisromaanini ilmestyy keväällä 2021 (Basam Books). Tarinan kantavana teemana on selviytymisen taito. Miksi yksi selviytyy vaikeista kokemuksistaan entistä ehompana ja toinen ei?

1.10.2020

>> Uniäänite myyntiin

Turvallisuudentunnetta vahvistava ja ihanasti mieltä rauhoittava uniäänite tulee myyntiin maanantaina 16.11.2020. Voit kuunnella äänitettä älypuhelimella, pädillä tai tietokoneella. 

Hyvää yötä

22.8.2020

>> Apua unettomuuteen: uniäänite testausvaiheessa

Kehitän äänitettä, jolla voit saada paremmin unen päästä kiinni riippumatta siitä, onko sinun vaikea nukahtaa iltaisin vai heräätkö jo paljon ennen kellon soittoa. Äänite auttaa sinua myös tyhjentämään mielesi sinua mahdollisesti stressaavista asioista. Äänite on tällä hetkellä testiryhmän arvioitavana, ja myynnissä myöhemmin syksyllä.

Uni

30.6.2020

>> Kuulin toiveenne digitaalisista valmennustuotteista 

Selvitin kyselylomakkeella asiakkaideni kiinnostusta digitaalisiin valmennustuotteisiin, ja kyselyyn vastattiin erittäin hyvin. Tulokset yllättivät. Näitä tuotteita minulta toivotaan ja tässä järjestyksessä: äänitteet, verkkokurssit ja e-kirjat. En ole paljoa joutilaana tulevan vuoden aikana, ja motivaatio on tapissa!

15.6.2020

>> Työstä suhdettasi rahaan

Verkkokurssi Runsaus & raha on myynnissä. Kurssi auttaa sinua luottamaan helpomman ja virtaavamman suhteen rahaan. Jo ensi hetkillä tullut kurssipalaute koskettaa: “Kunpa olisin saanut nämä ohjeet viisitoista vuotta sitten.”

Lue kurssista lisää täältä.


Etsitkö tietoa,
tukea ja työkaluja?

HENKISEN KUNNON TUOTTEITA
NYT VERKOSSA

Kiitos.