Valikko Sulje

Mitä uutta? Tätä!

22.10.2021

>> Webinaari Menestyjän mieli

Tervetuloa mukaan maksuttomaan webinaariin Menestyjän mieli. Kerron tutkimustuloksia menestymisestä ja autan sinua määrittelemään, mitä menestys tarkoittaa tai tarkoittaisi juuri sinulle. Menemme pintaa syvemmälle, ja avaan, millaisin stepein kestävää menestystä rakennetaan.

Paikkoja on rajoitetusti tähän käytännönläheiseen no bullshit -valmennukseen.

Webinaari sisältää myös hypnoterapeuttisen harjoituksen, joka avaa mieltäsi oman elämäsi mahdollisuuksille.

Ilmoittautumiset tästä tai sähköpostiviestinä.

Menestyjän mieli

28.9.2021

>> Muuta mieltäsi!

Tarjoan ilmaisen webinaarin sinulle, joka haluat oppia loogisesti, selkeästi ja käytännönläheisesti, miten mieli toimii ja miten vanhoja, turhiksi käyneitä uskomuksia muutetaan.

Tämä valmennusilta sisältää myös hypnoterapeuttisen harjoituksen, johon osallistuminen on vapaaehtoista. Kyseessä ei ole viihteellinen lavahypnoosi, vaan avuksesi tehtävä voimaannuttava terapeuttinen harjoitus.

Ilmoittautumiset tästä tai sähköpostiviestinä.

 

Webinaari Muuta mieltäsi

16.6.2021

>> Stressinhallinnan opas nyt myös äänikirjana

Mentaaliherätys! Opas henkiseen kuntoiluun on nyt myös äänikirjana. 

“Kirja kerää asiat yksien kansien väliin ja aktivoi lukijan omaa ajattelua. Herättelee kokemaan asioita toisin. Ottaa lukijaansa kädestä kiinni ja pyytää pistämään toimeksi.”

 

Mental Wake-up Call

1.6.2021

>> Henkäys on nyt ilmestynyt

Saat kirjan omaksesi omistuskirjoituksella verkkokaupastani.

Luen oheisen otteen sinulle kirjastani (kuva).

Palaute on jo nyt ollut koskettavaa ja vaikuttavaa. Otan ilolla kaiken palautteen vastaan sinulta, lukija.

Lue yksi arvioista.

 

12.4.2021

>> Ensimmäinen äänikirjani on ilmestynyt

Miksi maali ei synny? – henkistä kuntoa pelaajana on nyt ilmestynyt äänikirjana. Äänikirja on kuunneltavana kaikkien yleisten alustojen (Storytel, Nextory, BookBeat, Elisa Kirja jne) kautta.

Teos sopii kaikille tavoitteellisille, oli lajisi, alasi tai elämäntilanteesi mikä tahansa.

Kirjasta sanottua:

Löysin ratkaisuja sieltä, mistä en osannut edes etsiä. Suosittelen varauksetta!

Teki minusta paremman pelaajan.

Sopiva kirja parisuhdepulmiin.

Toi malttia johtamiseen.

2.3.2021

>> Tarina syyllisyydestä, pelosta ja häpeästä

Kirjoitin esikoisromaanini sinulle, joka haluat vapautua vanhasta taakasta tai ymmärtää heitä, jotka eivät pysty vielä taakkojaan pudottamaan.

Henkäys on tarina lapsen pirstaloituneesta todellisuudesta sulkeutuneessa pikkukaupungissa, jossa vain moniväkivaltainen isä tuntuu tietävän totuuden. Äiti kehottaa tyttöä katkaisemaan sukupolvelta toiselle siirtyvän ongelmaketjun, mutta miestään palvova äiti ei kerro, miten se tehdään. Tyttö pakenee kodin ulkopuoliseen maailmaan, Elvis Presleyn ääneen ja missien hymyihin.

Mutta miten tappava viha sammutetaan? Voiko itseään enää löytää vuosikymmeniä kestäneen pakomatkan jälkeen? Vuosisadan mittainen hybriditeksti kutsuu lukijaa tutkimaan syyllisyyttä, pelkoa ja häpeää.

Löydät Henkäyksen kirjakaupoista toukokuussa.  (Basam Books).

Henkäys-romaanin kansi

4.11.2020

>> Uusi kirja tulossa

Esikoisromaanini ilmestyy keväällä 2021 (Basam Books). Tarinan kantavana teemana on selviytymisen taito. Miksi yksi selviytyy vaikeista kokemuksistaan entistä ehompana ja toinen ei?

1.10.2020

>> Uniäänite myyntiin

Turvallisuudentunnetta vahvistava ja ihanasti mieltä rauhoittava uniäänite tulee myyntiin maanantaina 16.11.2020. Voit kuunnella äänitettä älypuhelimella, pädillä tai tietokoneella. 

Hyvää yötä

22.8.2020

>> Apua unettomuuteen: uniäänite testausvaiheessa

Kehitän äänitettä, jolla voit saada paremmin unen päästä kiinni riippumatta siitä, onko sinun vaikea nukahtaa iltaisin vai heräätkö jo paljon ennen kellon soittoa. Äänite auttaa sinua myös tyhjentämään mielesi sinua mahdollisesti stressaavista asioista. Äänite on tällä hetkellä testiryhmän arvioitavana, ja myynnissä myöhemmin syksyllä.

Uni

30.6.2020

>> Kuulin toiveenne digitaalisista valmennustuotteista 

Selvitin kyselylomakkeella asiakkaideni kiinnostusta digitaalisiin valmennustuotteisiin, ja kyselyyn vastattiin erittäin hyvin. Tulokset yllättivät. Näitä tuotteita minulta toivotaan ja tässä järjestyksessä: äänitteet, verkkokurssit ja e-kirjat. En ole paljoa joutilaana tulevan vuoden aikana, ja motivaatio on tapissa!

15.6.2020

>> Työstä suhdettasi rahaan

Verkkokurssi Runsaus & raha on myynnissä. Kurssi auttaa sinua luottamaan helpomman ja virtaavamman suhteen rahaan. Jo ensi hetkillä tullut kurssipalaute koskettaa: “Kunpa olisin saanut nämä ohjeet viisitoista vuotta sitten.”

Lue kurssista lisää täältä.