Valikko Sulje

Avainsana? Kehitys.

Palveluni sinulle

 Voit valita mentaalivalmennusta, hypnoterapiaa tai näiden yhdistelmän. Voimme myös miettiä yhdessä sinulle sopivimman menetelmän.

Tarjoan myös yhdistelmäpakettia, johon sisältyy suggestiivisia, hypnoottisia äänitteitä, jotka suunnittelen sinulle sopiviksi. Äänitteet vahvistavat uusia ajattelutapoja ja toimintamalleja syvällä mielessäsi.


ETÄVALMENNUS

Etävalmennus toimii loistavasti puhelimitse tai videoyhteydellä. Väyliä ja tapoja on monta, ja löydämme niistä varmasti sinulle sopivat. Vuodet ovat osoittaneet, että etävalmennuksessa tulokset ovat aivan yhtä hyviä kuin lähitapaamisissa.

“Minna on valmentanut minua etänä yli vuoden ajan. Yhteydenpito on ollut helppoa elämäni yllättävissä käänteissä. Olen ottanut vastuuta muutoksesta, ja pystyn nyt paremmin valitsemaan, mitä ja miten ajattelen. Erosin huonosta liitosta ja lisäksi saavutin pitkäaikaisen unelmani.”  – Naisyrittäjä, 43 

YKSILÖVALMENNUS

Etänä ja Helsingissä Kruununhaassa

Autan sinua löytämään entistä toimivammat ajattelutavat ja päivittämään uskomuksesi. Kun mieli toimii apunasi kuin loistava, selkeä työkalu, pääset helposti pois jumista. Sen jälkeen voit vapaammin edetä sinulle tärkeässä asiassa ja saavuttaa tavoitteesi.

Voit asiakkaanani olla jo huippu alallasi. Voit yhtä hyvin olla ihan vain "sinä itse".

Tapaamisen aikana keskustelemme ja käytän apunamme kirjallisia harjoituksia. Annan sinulle myös asiaasi edistävän kotitehtävän.

Periaatteeni on, että asiakkaani ei maksa turhasta.

Suosituin valmennuspaketti on 3 x 1,5 tuntia. Ensimmäiseen tapaamiseen sinun ei tarvitse valmistautua – riittää, että ilmestyt paikalle.

URHEILIJOIDEN VALMENNUS

Etänä ja Helsingissä Kruununhaassa

Pyrin työssäni asian ytimeen, joten kuuntelen urheilijaa herkällä korvalla. Ei riitä, että mentaalivalmennuksesta puhutaan teorian tasolla tai pintaa raapaisten – kyse on mielen systemaattisesta ohjaamisesta kohti konkreettista kehitystä ja tuloksia.

Urheilijoiden kanssa painopisteitä ovat tilanteesta riippuen ajattelun kehittäminen, motivaatio, tavoitteiden tarkistaminen, itsetuntemuksen lisääminen, keskittymisen taito ja itseluottamuksen vahvistaminen.

Tuon yhtälöön käytännön työkaluja, tietoa ja tukea. Olen tehnyt töitä yli 40 lajin parissa 14 vuoden aikana, urheilijoiden, valmentajien ja erotuomareiden kanssa. Urheilija-asiakkaistani osa kilpailee maajoukkue- ja MM-tasolla, osa on vielä junioreita.


HYPNOTERAPIA

Etänä ja Helsingissä Kruununhaassa

Kliininen hypnoterapia on täydentävä terapiamuoto, jolla autetaan asiakasta keskustelun ja hypnoosin avulla. Hypnoosin teho perustuu siihen, että syventyneessä ja keskittyneessä tilassa sisäinen kontrollia yllä pitävä portinvartija väistyy ja avaa tien alitajuntaan, jossa sijaitsevat tunnekeskus ja tiukimmat uskomukset.

Kun asiakas pääsee tarkastelemaan oman ajattelunsa toimivuutta tai toimimattomuutta ja tarvittaessa päivittämään sitä, mihin uskoo, hän vapautuu näkemään elämänsä mahdollisuudet selkeämmin. Kun mieli selkiytyy ja puhdistuu, sisäinen rauha ja voima kasvavat.

Olen nähnyt, miten pelokas ihminen muuttuu hypnoosin ansiosta levolliseksi. Moni sanoo, että tuntuu kuin olisi tapahtunut jotain taianomaista ja löytynyt ihan uusia näkökulmia.

hypnoterapia

INFOA HYPNOTERAPIASTA

1 TÄYDENTÄVÄ HOITO

Tarjoamani hypnoterapia on kliinistä hypnoterapiaa. Kliininen hypnoterapia soveltuu hyvin oheishoidoksi, jos asiakkaalla on jo diagnosoituna jokin fyysinen tai psyykkinen sairaus.

2 SOVELTUU MONEEN

Hypnoterapiasta voi saada apua mm. kielteiseen ajatteluun, painonpudotukseen, tupakoinnin lopettamiseen, pelkoihin, fobioihin, itsetunto-ongelmiin, uniongelmiin, stressiin, addiktioihin, allergioihin, suolistovaivoihin, krooniseen kipuun, traumoihin, luovuuden virittämiseen ja paljon muuhun.

3 TÄYSIN TURVALLISTA

En voi hypnotisoida sinua tekemään mitään, mitä et halua tehdä. Pahinta, mitä hypnoosin aikana voi tapahtua, on se, että nukahdat, ja sekään ei ole kovin vaarallista!

4 ALOITUSTAPAAMINEN

Ensimmäinen tapaaminen kestää 1,5 tuntia. Se sisältää alkuhaastattelun. Lisäksi tutustumme hypnoosiin ja opit rentoutumaan lempeästi ja ohjatusti. Harjoittelun myötä ohjatusta transsista tulee sinulle tuttu ja myönteinen olotila.

5 TEHOKASTA PROSESSIA

Yhtä asiaa hoidetaan hypnoosilla useimmiten noin 2–6 kertaa, suunnitelmallisesti ja yksilöllisen tilanteesi huomioiden. Ihmeitä tapahtuu, kun tietoinen mielesi hellittää ja pääset syvempään ymmärrykseen itsesi kanssa. Kun löydät uusia tapoja ajatella, elämäsi muuttuu helpommin haluamaasi suuntaan.

6 KENELLE

Autan ihmisiä, jotka haluavat apua. En muuta ketään, mutta voin auttaa ihmistä muuttamaan elämäänsä ja kokemusmaailmaansa.

Hypnoterapia ei sovellu ihmisille, joilla on taipumusta psykoottisuuteen tai muihin häiriötiloihin, joissa todellisuustaju on heikentynyt.

"Minna Marshilla on keskustelun, kuuntelun ja näkemisen lahja."
Pekka Seppänen
Viestintäkonsultti
Minna Marsh

PUHUJA, JOKA HAVAHDUTTAA

Ota yhteyttä, kun etsit puhujaa tai valmentajaa tiimillesi. Lähestymistapani on ihmisläheinen, mutta ymmärrän yrityksissä myös tuloksen tekemisen tärkeyden.
Suosituimmat aiheet: aktiivinen läsnäolon taito, ammatillinen minäkuva, stressi mielentilana ja uskomusten muuttaminen. 
 
KEYNOTE 20–45 MIN
“Tämän takia kannatti tulla Oulusta Helsinkiin.” – entinen Nokian insinööri

LUENNOT 45–90 MIN
“Ainoa esitys, jonka aikana ihmiset kuuntelivat.” – HR-johtaja

WORKSHOPIT
“Ensimmäistä kertaa kaikki avautuivat. Tunnelma on nyt paljon valoisampi.” – toimitusjohtaja, myyntiala

TIIMIPROJEKTIT
“Sairauspoissaolot pienenivät, myynti kasvoi ja sitoutuneisuus parani. Suosittelen lämpimästi.” – Tommi Altonen, Kontaktia Oy
"Minna Marsh on mentaalivalmennuksen ammattilainen. Suosittelen lämpimästi."
Marko Jantunen
Pitkän uran tehnyt huippujääkiekkoilija

KATSO HAASTATTELU

"Minna on loistotyyppi ja täysin ylivertainen mentaalivalmentaja Suomessa."
Pasi Kaukoranta
Jääkiekkovalmentaja ja henkinen valmentaja
"Minna Marshin juttusilla käyneet pelaajat ovat alkaneet ajatella asioita aivan uudella tavalla."
Juha Pajuoja
Tampereen Ilveksen päävalmentaja, Aamulehti 25.1.2011
"Minna Marsh osoittautui erinomaiseksi avuksi, kun henkiset paineet kävivät liian suuriksi. Yksin en niistä olisi päässyt irti. Koin olevani todellisessa umpisolmussa uinnissa. Minna kuitenkin otti minut 'omakseen' ja auttoi hyvin omistautuneesti. Hänen osaamisensa auttoi minua pistämään asiat tärkeysjärjestykseen ja käsitin, että olen suorituksistani vastuussa vain itselleni. Tämä auttoi minua onnistumaan tärkeissä kisoissa paremmin kuin osasin kuvitella."
19-vuotias
SM-tason uimari
"Minna on kouluttanut Uratehtaan työllisyysprojektissa insinöörejä, diplomi-insinöörejä ja muita akateemisia vuodesta 2009 alkaen muutosprosesseista, itsetunnon kehittämisestä ja stressinhallinnasta. Hän saa erittäin hyvän palautteen toistuvasti."
Jyrki Koskinen
– Uratehdas, PIOTTY ry, hallituksen puheenjohtaja
"Minnalla on poikkeuksellinen kyky ilmaista asiat käytännönläheisesti ja rohkaisevasti. Hänestä välittyy aito, lämmin empatia. Hänen rauhallisuutensa ja kärsivällisyytensä viestivät viisaudesta ja nöyryydestä. Jyty on käyttänyt Minnan osaamista koulutustilaisuuksissa. Palaute on ollut erittäin positiivista."
Satu Leivonsalo
Alueasiamies, Julkis- ja yksityisalojen toimihenkilöliitto Jyty
"Minnan opeilla pystyn nyt kohtaamaan suuria ja vaikeitakin haasteita ja olemaan silti liikaa huolehtimatta tulevaisuudesta, joka on hämärän peitossa. Oivalsin, että kaikkia asioita ei tarvitse hallita. Kaikelle on aikansa. Olen oppinut käsittelemään ahdistusta ja elämään paremmin vaikeissakin tilanteissa – tässä ja nyt.
45-vuotias nainen
Jyväskylä
"Minna osasi puhua minulle tavalla, joka tehoaa juuri minuun. Hän tuntui löytävän helposti oikean tavan lähestyä ja käsitellä minua. Se herätti luottamusta. Se, mitä Minna sanoi ja miten hän minua ohjasi, muuttui erikoisella tavalla todeksi elämässäni. Minussa alkoi tapahtua jokin syvällinen muutos. Tämä on jotain, mikä kannattaa itse kokea. Minna pystyy jakamaan voimaansa toiselle ihmiselle."
50-vuotias nainen
Helsinki
"Kärsin vuosia erittäin pahasta esiintymisjännityksestä. Jouduin peittelemään sitä työtilanteissa, joihin kuului esimiestehtäviä ja luennointia. Kävin Minnan vastaanotolla pari kertaa ja pystyin sen jälkeen luennoimaan ison yleisön edessä ulkomailla ilman mitään erityistä stressiä. Opin, miten keskitytään itse asiaan ja sivuutetaan ylimääräiset ajatukset."
37-vuotias mies
Turku