Valikko Sulje

Avainsana? Kehitys.

Palvelut sinulle

Haluatko panostaa itseesi? Tiedostatko muutoksen tarpeen?

Voit valita mentaalivalmennusta, hypnoterapiaa tai syvempää traumahypnoterapiaa.

Se sinulle sopivin muutospolku löytyy viimeistään ensimmäisessä tapaamisessa Minnan kanssa.

Zoomissa | Helsingissä Kruununhaassa

Millaista muutosta kaipaat?

SINULLE MAHDOLLISIA POLKUJA:

MUUTA TEKEMISEN TASOA

mentaalivalmennus | hypnoterapia | verkossa Super Focus HUB 

MUUTA MIELTÄ JA SUUNTAA

mentaalivalmennus | hypnoterapia

MUUTA ENERGIAASI

mentaalivalmennus | hypnoterapia | verkossa Clear Energy LAB

MUUTA KOKEMUKSESI MENNEESTÄ

traumahypnoterapia | mentaalivalmennus

MUUTA MAAILMAA AUTTAMALLA TOISIA

Deep Results Coaching -ohjelma valmentajille


ASIAKASPALAUTTEITA

“Ihan hirveä matka! Mutta hyvä matka, jota tarvitsin.” – Toimitusjohtaja, 44

“Olen tavallaan jo tiennyt nämä asiat, mutta en ole ennen pystynyt niitä kohtaamaan. Oloni on huojentunut ja kevyempi. Voin nyt alkaa elää arvojeni mukaista elämää.” – Terapeutti, 53

“Minna on valmentanut minua etänä yli vuoden ajan. Yhteydenpito on ollut helppoa elämäni yllättävissä käänteissä. Olen ottanut vastuuta muutoksesta, ja pystyn nyt paremmin valitsemaan, mitä ja miten ajattelen. Erosin huonosta liitosta ja lisäksi saavutin pitkäaikaisen unelmani.”  – Yrittäjä, 43 

“Pystyin päästämään irti myrkyllisestä ihmissuhteesta, ja opin arvostamaan itseäni.” – Nainen, 34 

URHEILIJOIDEN VALMENNUS

Etänä | Helsingissä Kruununhaassa

Ei riitä, että mentaalivalmennuksesta puhutaan teorian tasolla tai pintaa raapaisten – kyse on mielen systemaattisesta ohjaamisesta kohti konkreettista kehitystä.

Urheilijoiden kanssa painopisteitä ovat tilanteesta riippuen ajattelun kehittäminen, motivaatio, tavoitteiden tarkistaminen, itsetuntemuksen lisääminen, keskittymisen taito ja itseluottamuksen vahvistaminen.

Minna on tehnyt töitä yli 40 lajin parissa 14 vuoden aikana, urheilijoiden, valmentajien ja erotuomareiden kanssa. Urheilija-asiakkaistani osa kilpailee maajoukkue- ja MM-tasolla, osa on vielä junioreita.

“Minna Marsh osoittautui erinomaiseksi avuksi, kun henkiset paineet kävivät liian suuriksi. Yksin en niistä olisi päässyt irti. Koin olevani todellisessa umpisolmussa uinnissa. Minna kuitenkin otti minut ‘omakseen’ ja auttoi hyvin omistautuneesti. Hänen osaamisensa auttoi minua pistämään asiat tärkeysjärjestykseen ja käsitin, että olen suorituksistani vastuussa vain itselleni. Tämä auttoi minua onnistumaan tärkeissä kisoissa paremmin kuin osasin kuvitella.” – SM-tason uimari

TRAUMAHYPNOTERAPIA:
ALITAJUISTA HOITOA ALITAJUISEEN ONGELMAAN

Trauma on kuin tunnepuolen haava, johon ihminen voi jäädä jumiin. Usein kyseessä on ollut kokemus, joka on tullut liian varhain tai liian nopeasti – tai ollut liian paljon käsiteltäväksi.

Minna käyttää ainoana Suomessa kansainväliseen menetelmään pohjautuvaa prosessia. Alunperin menetelmä kehitettiin sodassa traumatisoituneiden avuksi. Prosessi on turvallinen ja koostuu pitkistä, syvistä hypnooseista.

ASIAKASPALAUTE:

“Kokemus muutti elämäni täysin. Jokainen hypnoosi oli niin ainutlaatuinen kokemus, jota odotin aina innolla. Prosessi johdatti minut takaisin elämäni polulle.”

Etänä | Helsingissä Kruununhaassa

hypnoterapia

INFOA HYPNOTERAPIASTA

1 TÄYDENTÄVÄ HOITO

Kliininen hypnoterapia on terapiamuoto, jolla autetaan asiakasta keskustelun ja hypnoosin avulla. Se soveltuu hyvin myös oheishoidoksi, jos asiakkaalla on jokin diagnosoitu fyysinen tai psyykkinen sairaus. 

2 SOVELTUU MONEEN

Hypnoterapiasta voi saada apua mm. kielteiseen ajatteluun, riippuvuuksiin, itsetunto-ongelmiin, elämässä jumittamiseen, traumoihin ja moneen selittämättömään psyykkiseen tai fyysiseen oireeseen.

3 TÄYSIN TURVALLISTA

Sinua ei hypnotisoida sinua tekemään mitään, mitä et halua tehdä. Pahinta, mitä hypnoosin aikana voi tapahtua, on se, että nukahdat, ja sekään ei ole kovin vaarallista!

4 ALOITUSTAPAAMINEN

Ensimmäinen tapaaminen kestää yleensä 1,5 tuntia. Se sisältää alkuhaastattelun. Harjoittelun myötä ohjatusta hypnoottisesta transsista tulee sinulle tuttu ja myönteinen olotila. Se on samanlainen olotila kuin hetki ennen nukahtamista – ja senhän sinä jo osaat. Hypnoosista ei tarvitse ottaa mitään paineita. 

5 TEHOKASTA PROSESSIA
Yhtä asiaa hoidetaan hypnoosilla useimmiten noin 2–6 kertaa, suunnitelmallisesti ja yksilöllisen tilanteesi huomioiden. Ihmeitä tapahtuu, kun tietoinen mielesi hellittää ja pääset syvempään ymmärrykseen itsesi kanssa.

Jos olet jumissa menneisyydessä, traumahypnoterapia antaa arvokkaita avaimia uuteen ja oivalluksia syvätasolta käsin.
6 KENELLE

Minna auttaa ihmisiä, jotka haluavat apua. Minna ei muuta ketään, mutta hän voi auttaa ihmistä muuttamaan elämäänsä ja kokemusmaailmaansa.

Hypnoterapia ei sovellu ihmisille, joilla on taipumusta psykoottisuuteen.


MINNASTA SANOTTUA

“Minna on mentaalivalmennuksen ammattilainen. Suosittelen lämpimästi.” – Marko Jantunen, pitkän uran tehnyt huippujääkiekkoilija

“Minna Marshilla on keskustelun,
kuuntelun ja näkemisen lahja.”  – Pekka Seppänen, viestintäkonsultti

“Minna on loistotyyppi ja täysin ylivertainen mentaalivalmentaja Suomessa.” – Pasi Kaukoranta, henkinen valmentaja

“Kärsin vuosia erittäin pahasta esiintymisjännityksestä. Jouduin peittelemään sitä työtilanteissa, joihin kuului esimiestehtäviä ja luennointia. Kävin Minnan vastaanotolla pari kertaa ja pystyin sen jälkeen luennoimaan ison yleisön edessä ulkomailla ilman mitään erityistä stressiä. Opin, miten keskitytään itse asiaan ja sivuutetaan ylimääräiset ajatukset.” – mies Turusta, 37

“Minna osasi puhua minulle tavalla, joka tehoaa juuri minuun. Hän tuntui löytävän helposti oikean tavan lähestyä ja käsitellä minua. Se herätti luottamusta. Se, mitä Minna sanoi ja miten hän minua ohjasi, muuttui erikoisella tavalla todeksi elämässäni. Minussa alkoi tapahtua jokin syvällinen muutos. Tämä on jotain, mikä kannattaa itse kokea. Minna pystyy jakamaan voimaansa toiselle ihmiselle.” – 50-vuotias nainen

“Minnan opeilla pystyn nyt kohtaamaan suuria ja vaikeitakin haasteita ja olemaan silti liikaa huolehtimatta tulevaisuudesta, joka on hämärän peitossa. Oivalsin, että kaikkia asioita ei tarvitse hallita. Kaikelle on aikansa. Olen oppinut käsittelemään ahdistusta ja elämään paremmin vaikeissakin tilanteissa – tässä ja nyt. – 45-vuotias nainen

“Minnalla on poikkeuksellinen kyky ilmaista asiat käytännönläheisesti ja rohkaisevasti. Hänestä välittyy aito, lämmin empatia. Hänen rauhallisuutensa ja kärsivällisyytensä viestivät viisaudesta ja nöyryydestä. Jyty on käyttänyt Minnan osaamista koulutustilaisuuksissa. Palaute on ollut erittäin positiivista.”

“Minna on kouluttanut Uratehtaan työllisyysprojektissa insinöörejä, diplomi-insinöörejä ja muita akateemisia vuodesta 2009 alkaen muutosprosesseista, itsetunnon kehittämisestä ja stressinhallinnasta. Hän saa erittäin hyvän palautteen toistuvasti.”

– Jyrki Koskinen, Uratehdas, PIOTTY ry, hallituksen puheenjohtaja

“Minna Marsh osoittautui erinomaiseksi avuksi, kun henkiset paineet kävivät liian suuriksi. Yksin en niistä olisi päässyt irti. Koin olevani todellisessa umpisolmussa uinnissa. Minna kuitenkin otti minut ‘omakseen’ ja auttoi hyvin omistautuneesti. Hänen osaamisensa auttoi minua pistämään asiat tärkeysjärjestykseen ja käsitin, että olen suorituksistani vastuussa vain itselleni. Tämä auttoi minua onnistumaan tärkeissä kisoissa paremmin kuin osasin kuvitella.” – SM-tason uimari

“Minna Marshin juttusilla käyneet pelaajat ovat alkaneet ajatella asioita aivan uudella tavalla.” – Juha Pajuoja, Tampereen Ilveksen päävalmentaja, Aamulehti 25.1.2011

Minna Marsh

PUHUJA, JOKA HAVAHDUTTAA

Ota yhteyttä, kun etsit puhujaa tai valmentajaa tiimillesi. Minnan lähestymistapa on ihmisläheinen, mutta hän ymmärtää myös tuloksen tekemisen tärkeyden.
KEYNOTE 20–45 MIN
“Tämän takia kannatti tulla Oulusta Helsinkiin.” – entinen Nokian insinööri
LUENNOT 45–90 MIN
“Ainoa esitys, jonka aikana ihmiset kuuntelivat.” – HR-johtaja
WORKSHOPIT
“Ensimmäistä kertaa kaikki avautuivat. Tunnelma on nyt paljon valoisampi.” – toimitusjohtaja, myyntiala
TIIMIPROJEKTIT
“Sairauspoissaolot pienenivät, myynti kasvoi ja sitoutuneisuus parani. Suosittelen lämpimästi.” – Tommi Altonen, Kontaktia Oy