Valikko Sulje

Syvintä terapiaa

Muuta kokemuksesi menneisyydestä

Traumahypnoterapia on alitajuista hoitoa alitajuisiin ongelmiin.

Jos sinusta tuntuu, että ongelmasi tai oireidesi taustalla on menneitä kokemuksia, joiden kanssa olet vielä enemmän tai vähemmän jumissa, traumahypnoterapia saattaa olla oikea menetelmä sinulle. 

Tämän menetelmän valinneet ovat kokeneet, että heillä on ollut mielessä tai tunnetasolla esteitä, jotka ovat estäneet heitä elämästä tai tekemästä vapaasti omana itsenään. Tämä “jumi” voi näkyä uralla, ihmissuhteissa, suhteessa itseen tai omassa hyvinvoinnissa.

 

Vapaudu ja eheydy entistä syvemmin

Traumahypnoterapia vaikuttaa usein voimakkaasti siihen, miten ihminen kokee menneisyytensä. Kokemus voi olla vapauttava. Minna on nähnyt monta kertaa, miten asiakas eheyttää traumahypnoterapian avulla suhdetta itseensä. Prosessin sisältämät hypnoosit ovat voimakkaita ja vapauttavia, ja ne auttavat murtamaan vanhoja malleja, joiden aika on jo ohi. Usein jopa selittämättömät oireet helpottuvat tämän prosessin myötä.

Minna on kehittänyt traumahypnoterapiaa, jonka juuret ovat ensimmäisen maailmansodan aikana kehitetyssä traumaterapiassa. Yksi kantava ajatus on, että vaikka emme olisi keskellä ulkoista sotaa, moni meistä tietää, miltä tuntuu, kun sisällä on monta ristiriitaa ja möykkyä kuin sisäisiä “sotia”.

Tässä prosessissa teet työn alitajuntasi kanssa päästäksesi irti siitä, mikä ei enää palvele sinua. Se voi olla tunnetasolla hyvin vapauttavaa. Prosessi auttaa sinua tunnistamaan sellaisia puolia itsestäsi, jotka ovat jumissa vanhoissa kokemuksissa. Nuo osat voivat myös alkaa eheytyä tämän menetelmän aikana.

Tämä on selvästi suosituin Minna Marshin tuotteista ja palveluista, riippumatta asiakkaan alasta tai taustasta.

Saat:

4,5 tuntia tapaamisia (3-4 tapaamista)

6-7 pitkää syvää hypnoosia live-tapaamisina ja/tai äänitteinä. 

Kaikki hypnoosit äänitteinä itsellesi prosessin jälkeen, jotta voit käyttää niitä apuna tulevaisuudessakin.

Rajoittamattoman etätuen prosessin ajaksi.

 

Prosessi kestää noin 7 viikkoa.

Jos haluat nopeuttaa prosessia tai hidastaa sitä, se on täysin mahdollista.

Koko prosessi voidaan suorittaa myös kahdessa päivässä.

Menetelmä on turvallinen ja syvä.

Ota yhteyttä, niin pääset lähemmäksi prosessin mahdollista aloittamista.


ASIAKASPALAUTTEITA

“Traumahypnoterapiaa muutama viikko takana. Mannerlaatat liikkuvat.”

“Rattaa alkoivat raksuttaa ja aloin nähdä ihmissuhteeni uudessa valossa.” 

“Minna osasi porautua juuri oikeisiin asioihin, lämpimästi ja rohkeasti.” 

“Tarvitsin apua ja luotin Minna taitoihin ja elämänkokemuksen tuomaan viisauteen. Suosittelen lämpimästi.” 

“Ensimmäistä kertaa pystyin asettamaan äidilleni rajat ja pitämään niistä kiinni.”

“Kokemus muutti elämäni täysin. Jokainen hypnoosi oli ainutlaatuinen kokemus, jota odotin aina innolla. Jo ensimmäisen hypnoosin jälkeen syömishäiriö lähti korjaantumaan merkittävästi. Vihdoin minulla oli työkalut eheytyä turvallisessa ohjauksessa. Hypnoosi oli tila, missä kaikki ärsykkeet olivat poissa ja pystyin keskittymään korjaamaan itseäni ja ymmärtämään itseäni. Sain itseluottamusta, ja minut johdateltiin takaisin elämäni polulle.”

“Löysin vihdoin todellisen itseni kaiken trauman alta.”

“Suosittelen ehdottomasti Minnaa sydämestäni. Hänellä on taito kohdata ihminen sydämen tasolla. Hän kannattelee turvallisesti lempeällä äänellään, ja vahvalla osaaminen saa todellisia tuloksia aikaan jo muutaman kerran jälkeen. Minna avaa aivan uuden maailman sinulle, ja tuo maailma on oma hyvä elämäsi. Mikä mahdollisuus!”