Valikko Sulje

Syvintä terapiaa

Traumaterapia

Tunnepuolen trauma on jokin sellainen yksittäinen tai pitkäaikainen kokemus, joka ylittää ihmisen sietokyvyn ja jättää syvät jäljet mieleen ja kehoon. Kukaan ei voi tietää, kuka traumatisoituu mistäkin. Olemme inhimillisiä, herkkiä olentoja. Trauma voi vaikeuttaa elämää aiheuttamalla mm. ahdistusta, masennusta, univaikeuksia ja ihmissuhdeongelmia. Haluan sinun tietävän, että voit muuttaa kokemuksesi menneisyydestä.

Traumaterapia auttaa käsittelemään näitä haavoja. Traumaterapiaa on erilaista, kuten hypnoosia, silmänliiketerapiaa, Breathwork-hengitysterapiaa ja keskusteluterapiaa, jotka kaikki tarjoavat omat hyötynsä ja lähestymistapansa traumojen hoitoon.

Jos et ole varma siitä, onko sinulla traumoja, joita sinun kannattaisi käsitellä, kysy itseltäsi seuraavat kysymykset:

Sujuuko elämäni niin hyvin kuin voisi vai onko ikään kuin jarru päällä?

Olenko vapaa elämään itseni näköistä elämää?

Oireilenko yhä mahdollisesti jotakin sellaista, mitä olen kokenut aikuisena tai lapsena?

Traumahypnoterapia

Traumahypnoterapia on alitajuista hoitoa alitajuisiin ongelmiin.

. Traumahypnoterapia on prosessina vapauttava. Olen nähnyt monta kertaa, miten asiakkaani eheyttää traumahypnoterapian avulla suhdetta itseensä. Prosessin sisältämät hypnoosit ovat pitkiä, voimakkaita ja syviä, ja ne auttavat murtamaan vanhoja malleja, joiden aika on jo ohi. Usein jopa selittämättömät oireet helpottuvat tämän prosessin myötä.

Olen kehittänyt traumahypnoterapiaa ensimmäisen maailmansodan aikana luodun mallin pohjalta. Vaikka emme olisi keskellä ulkoista (maailman)sotaa, moni meistä tietää, miltä tuntuu, kun sisällä on monta ristiriitaa ja möykkyä kuin sisäisiä “sotia”.

Tässä prosessissa sinä teet työn alitajuntasi kanssa päästäksesi eteenpäin siitä, mikä ei enää palvele sinua. Prosessi auttaa sinua myös tunnistamaan sellaisia sisäisiä osiasi jotka ovat jumissa vanhoissa kokemuksissa.

Prosessi kestää noin 7 viikkoa, mutta sen voi käydä läpi myös kahden päivän intensiivijaksona.

Menetelmä on täysin turvallinen. Tämä on suosituin palveluni, riippumatta asiakkaan alasta tai taustasta. Ota yhteyttä, niin pääset lähemmäksi prosessin mahdollista aloittamista.

Traumaterapia ja sisäinen lapsi

Traumasta rauhaan

on traumahypnoterapian jatkoprosessi. Se on radikaali matka tietoiseen aikuisuuteen – itsesi näköistä hyvää, vastuullista elämää rakentaen.

Menetelmän avulla luomme sinulle yksilöllisen jatkosuunnitelman pitkälle tulevaisuuteen ja etsimme sinulle parhaat menetelmät arkeesi, jotta traumahypnoterapian avulla löytynyt nuorempi, traumatisoitunut osa sinua (sisäinen lapsi) voi jatkaa toipumistaan elämässäsi ja sinä aikuisena vahvistut.

Systemaattinen prosessi sisältää valmennusta, hypnoosia, silmänliiketerapiaa, Breathwork-hengitysharjoittelua ja sinulle räätälöidyn sähköisen työkirjan.


KOKEMUKSIA

“Traumahypnoterapiaa muutama viikko takana. Mannerlaatat liikkuvat.”

“Rattaa alkoivat raksuttaa ja aloin nähdä ihmissuhteeni uudessa valossa.” 

“Minna osasi porautua juuri oikeisiin asioihin, lämpimästi ja rohkeasti.” 

“Tarvitsin apua ja luotin Minna taitoihin ja elämänkokemuksen tuomaan viisauteen. Suosittelen lämpimästi.” 

“Ensimmäistä kertaa pystyin asettamaan äidilleni rajat ja pitämään niistä kiinni.”

“Kokemus muutti elämäni täysin. Jokainen hypnoosi oli ainutlaatuinen kokemus, jota odotin aina innolla. Jo ensimmäisen hypnoosin jälkeen syömishäiriö lähti korjaantumaan merkittävästi. Vihdoin minulla oli työkalut eheytyä turvallisessa ohjauksessa. Hypnoosi oli tila, missä kaikki ärsykkeet olivat poissa ja pystyin keskittymään korjaamaan itseäni ja ymmärtämään itseäni. Sain itseluottamusta, ja minut johdateltiin takaisin elämäni polulle.”

“Löysin vihdoin todellisen itseni kaiken trauman alta.”

“Suosittelen ehdottomasti Minnaa sydämestäni. Hänellä on taito kohdata ihminen sydämen tasolla. Hän kannattelee turvallisesti lempeällä äänellään, ja vahvalla osaaminen saa todellisia tuloksia aikaan jo muutaman kerran jälkeen. Minna avaa aivan uuden maailman sinulle, ja tuo maailma on oma hyvä elämäsi. Mikä mahdollisuus!”

“Jokainen hypnoosi oli ainutlaatuinen kokemus, jota odotin aina innolla. Prosessi johdatti minut takaisin elämäni polulle.”

Silmänliiketerapia

Silmänliiketerapia (IEMT, EMDR) on terapiamuoto, joka hyödyntää silmänliikkeitä auttaakseen ihmisiä käsittelemään traumoja ja emotionaalisia haasteita. Silmänliiketerapiassa ohjatut silmänliikkeet auttavat uudelleenjärjestämään ja vähentämään traumaattisten muistojen ja tunteiden vaikutusta, mikä edistää henkistä hyvinvointia ja toipumista.

Breathwork eli hengitysharjoittelu

Breathwork on menetelmä, jossa käytetään erilaisia hengitystekniikoita mielen ja kehon hyvinvoinnin edistämiseksi.

Breathwork-harjoitukset auttavat käsittelemään traumoja aktivoimalla kehon luonnollisia paranemismekanismeja. Hengitystekniikoiden avulla voidaan vapauttaa kehoon ja mieleen varastoituneita traumaattisia kokemuksia, mikä vähentää ahdistusta ja stressiä, kasvattaa läsnäolon taitoa ja edistää kokonaisvaltaista henkistä toipumista.

Hengitysharjoittelua

Keskusteluterapia

Käytän traumaterapian tukena aina myös keskusteluterapiaa. Traumoja ei voi kuitenkaan ratkaista pelkällä keskustelulla tai vain tietoisen mielen (analyysi ja järkiperäisyys) avulla.