Valikko Sulje

Avainsana? Kehitys.

Autan asiakastani hänelle tärkeissä asioissa. Tuon yhtälöön tietoa, työkaluja ja tukea. Työskentelyni on tarkkaa ja käytännönläheistä, asiakkaani valmiuksien mukaan. Otan aina huomioon jokaisen tilanteen, yksilön ja ryhmän ainutlaatuisuuden.

Annan asiakkaalleni aina 100 % siitä, mikä minusta sinä päivänä lähtee. En halua, että asiakkaani maksaa minulle turhasta.

Jos olet toisella puolella Suomea – tai maapalloa – tai haluat aikatauluistasi johtuen valmennuksen etänä, se onnistuu helposti. Etävalmennus toimii loistavasti puhelimitse tai videoyhteydellä Skypen tai Zoomin kautta. Tulokset ovat olleet yhtä hyviä kuin lähitapaamisissa.

Yksittäisen henkilöasiakkaani kanssa tapaaminen kestää yleensä 1,5 tuntia.

"Minna Marshilla on keskustelun, kuuntelun ja näkemisen lahja."
Pekka Seppänen
Viestintäkonsultti

Olen tehnyt töitä yli 40 lajin parissa 12 vuoden aikana, urheilijoiden, valmentajien ja erotuomareiden kanssa. Urheilija-asiakkaistani osa kilpailee maajoukkue- ja MM-tasolla, osa tekee tavoitteellisesti töitä junioriurheilussa.

Pyrin työssäni asian ytimeen, joten kuuntelen urheilijaa herkällä korvalla. Ei riitä, että mentaalivalmennuksesta puhutaan teorian tasolla tai pintaa raapaisten – kyse on mielestä ja mielen ohjaamisesta. Mentaalivalmennuksen on autettava yksilöä tai joukkuetta saamaan koko potentiaalinsa mahdollisimman hyvin käyttöön.

Mentaalivalmennuksen painopisteitä ovat rakentava ajattelu ja tunteiden ohjaaminen, paineensietokyvyn kasvattaminen, tavoitteellinen toiminta, itsetunnon ja minäkuvan kehittäminen sekä keskittymisen parantaminen.

"Minna Marsh on mentaalivalmennuksen ammattilainen. Suosittelen lämpimästi."
Marko Jantunen
Pitkän uran tehnyt huippujääkiekkoilija
"Minna on loistotyyppi ja täysin ylivertainen mentaalivalmentaja Suomessa."
Pasi Kaukoranta
Jääkiekkkovalmentaja ja henkinen valmentaja
"Minna Marshin juttusilla käyneet pelaajat ovat alkaneet ajatella asioita aivan uudella tavalla."
Juha Pajuoja
Tampereen Ilveksen päävalmentaja, Aamulehti 25.1.2011
"Minna Marsh osoittautui erinomaiseksi avuksi, kun henkiset paineet kävivät liian suuriksi. Yksin en niistä olisi päässyt irti. Koin olevani todellisessa umpisolmussa uinnissa. Minna kuitenkin otti minut 'omakseen' ja auttoi hyvin omistautuneesti. Hänen osaamisensa auttoi minua pistämään asiat tärkeysjärjestykseen ja käsitin, että olen suorituksistani vastuussa vain itselleni. Tämä auttoi minua onnistumaan tärkeissä kisoissa paremmin kuin osasin kuvitella."
19-vuotias
SM-tason uimari

Teetkö työssäsi parhaasi jatkuvien muutosten keskellä?

Tuntuuko työsi merkitykselliseltä?

Oletko sinulle oikeassa tehtävässä?

Valmennan eri kokoisia ryhmiä, työyhteisöjä ja urheilupuolella joukkueita. 

Valmennusten pituus voi olla tunnista useaan tapaamiskertaan. Sisältö räätälöidään aina asiakkaan tarpeisiin – lyhyenä täsmävalmennuksena tai pitempänä tavoitteellisena prosessina.

Puhun myös eri tapahtumissa työhöni liittyvistä aiheista – intohimosta itsetuntoon ja paineensietokyvystä työn merkityksellisyyteen. 

Sama onnistuu englanniksi.

Ota yhteyttä ja räätälöidään tapahtumaasi sopiva kokonaisuus!

"Myyntityö huipulla on kovaa kuin ammattiurheilu. Otimme Minnan avuksi myynnin koutsaukseen. Odotukset olivat jo valmiiksi kovat. Suunnitelmat teimme yhdessä vakuutusyhtiömme, terveydenhuoltomme ja myyntijohdon kanssa. Tulokset ovat suoraan mitattavissa - sairauspoissaolot pienenivät, myynti kasvoi ja sitoutuneisuus parani. Suosittelen lämpimästi."
Tommi Altonen
Myyntijohtaja, Kontaktia Oy

"Minna on kouluttanut Uratehtaan työllisyysprojektissa insinöörejä, diplomi-insinöörejä ja muita akateemisia vuodesta 2009 alkaen muutosprosesseista, itsetunnon kehittämisestä ja stressinhallinnasta. Hän saa erittäin hyvän palautteen toistuvasti."
Jyrki Koskinen
– Uratehdas, PIOTTY ry, hallituksen puheenjohtaja
"Minnalla on poikkeuksellinen kyky ilmaista asiat käytännönläheisesti ja rohkaisevasti, antaen kuulijoilleen uskoa ja voimia elämän poluille. Minnasta välittyy vahvasti aito, lämmin empatia. Hänen rauhallisuutensa ja kärsivällisyytensä viestivät viisaudesta ja nöyryydestä. Hänellä on rohkeutta avata omat kokemuksensa yleisölleen, ja näin hän valaa kuulijoihinsa itseluottamusta ja uskoa pimeän metsän jälkeiseen valoisaan huomiseen. Jyty on käyttänyt Minnan osaamista koulutus- ja jäsentilaisuuksissa. Jäsenpalaute on ollut erittäin positiivista."
Satu Leivonsalo
Alueasiamies, Julkis- ja yksityisalojen toimihenkilöliitto Jyty

Haluatko kehittää itseäsi?

Autan yksilöasiakkaitani löytämään uusia näkökulmia heidän haasteisiinsa ja toimintaansa. Käytännönläheiset, tehokkaat metodit avaavat omaa mieltä ja erilaisiin painetilanteisiin liittyviä solmuja. Tiukkoihinkin tavoitteisiin on helpompi päästä, kun mieli keskittyy oikeisiin asioihin.

Voit olla jo huippu alallasi tai lajissasi. Voit yhtä hyvin olla ihan vain sinä itse. Tärkeintä yhteistyössä kanssani on se, että olet nöyrä ja riittävän ahkera tekemään töitä itsesi kanssa, omien asioidesi parissa. Mielen muuttaminen käy työstä, mutta se on palkitsevaa työtä. Sinulla ei tarvitse olla valmiita vastauksia edes haasteestasi – riittää, että ilmestyt paikalle.

Erilaiset ihmiset työstävät kanssani hyvin erilaisia asioita: maalintekoa, syömishäiriöön liittyviä taustoja, ihmissuhteita, itsetuntoaan, traumaattisia kokemuksia, urakehitystään, keskittymistä tärkeisiin tavoitteisiin. Jos asiasi on tärkeä sinulle, se on tärkeä minulle.

Nuorimmat asiakkaani ovat olleet 11-vuotiaita.

"Minnan avulla ja opeilla pystyn nyt kohtaamaan suuria ja vaikeitakin haasteita ja olemaan silti liikaa huolehtimatta tulevaisuudesta, joka on hämärän peitossa. Oivalsin, että kaikkia asioita ei tarvitse hallita ja kaikelle on aikansa. Olen oppinut käsittelemään ahdistusta ja elämään paremmin vaikeissakin tilanteissa – tässä ja nyt. Olen nyt onnellisesti eronnut."
45-vuotias nainen
Jyväskylä
"Minna osasi puhua minulle tavalla, joka tehoaa juuri minuun. Hän tuntui löytävän helposti oikean tavan lähestyä ja käsitellä minua. Se herätti luottamusta. Se, mitä Minna sanoi ja miten hän minua ohjasi, muuttui erikoisella tavalla todeksi elämässäni. Minussa alkoi tapahtua jokin syvällinen muutos. Tämä on jotain, mikä kannattaa itse kokea. Minna pystyy jakamaan voimaansa toiselle ihmiselle."
50-vuotias nainen
Helsinki
"Kärsin vuosia erittäin pahasta esiintymisjännityksestä. Jouduin peittelemään sitä työtilanteissa, joihin kuului esimiestehtäviä ja luennointia. Kävin Minnan vastaanotolla pari kertaa ja pystyin sen jälkeen luennoimaan ison yleisön edessä ulkomailla ilman mitään erityistä stressiä. Opin, miten keskitytään itse asiaan ja sivuutetaan ylimääräiset ajatukset."
37-vuotias mies
Turku