Valikko Sulje

Havahtumisia.

Olen kirjoittanut kolme tietokirjaa (Gummerus), jotka kaikki liittyvät työhöni mentaalivalmentajana. Kirjat löytyvät vielä kätevästi e-kirjoina ja kirjastoista.

Seuraava kirjani on dokumentaarinen teos ja käsittelee selviytymisen taitoa eli resilienssiä.

"Intohimo-kirja haastaa minua rohkeasti lähestymään kriittisesti omaa turvallisuushakuisuuuttani. Pelko ja jännitys ovat tarpeellisia tunnetiloja. Marsh muistuttaa minua siitä, että jos niitä jämäkästi uskaltaa omaksua, ne muuttuvat intohimon ja onnellisuuden polttoaineiksi."
Eva Kela
Juontaja ja toimittaja
"Minna Marshin tietokirjat sopivat kaikille, jotka etsivät kasvuunsa ja kehitykseensä uusia näkökulmia ja työkaluja. Kirjojen ote on selkeä: ne ohjaavat lukijaa ottamaan vastuuta suunnastaan ja opastavat kohti keskittymistä, läsnäoloa ja täyttä elämää. Mentaaliherätys! on erinomainen teos stressinhallintaan."
Tiina Airaksinen
Tekstitaivas
"Miksi maali ei synny? -kirja on avannut silmiäni monella tapaa. On helpottavaa lukea selkokielellä urheilijan ongelmista ja paineista, joiden kanssa olin luullut yksin painivani, ja myös ymmärtää kuinka omia ajatuksia ja suorituksia voi ohjata. Itselleni tärkeintä antia on kuitenkin oppi siitä, kuinka kitkeä itselle haitallisia käyttäytymismalleja sekä osata olla itselleen armollinen. Monta kertaa luettuna kirja kulki pelikassissani kaikkialle, hätätilanteiden varalta. Suosittelen!"
Tiina Sten
Koripalloikoni