Valikko Sulje

Havahtumisia.

 

Kaikkea et voi saada, mutta tärkeimmät voit on henkinen opas menestykseen. Tunnista suuntasi, sudenkuoppasi ja mahdollisuutesi. Etene kohti tavoitettasi, sisäisestä rauhasta ponnistaen. Se on avain tavoitteiden saavuttamiseen korkeamman tietoisuuden kautta. Kirja sisältää tärkeitä harjoituksia ja ohjeet turvalliseen itsehypnoosiin. Teos ilmestyi 2022. Loppu verkkokaupastani.

 


“Muhkurarunkoisia puistolehmuksia päät kolmenkymmenen metrin korkeudessa. Joka syksy ne kuin kuolivat paikalleen kuten niin monet. Seuraavana keväänä niihin ilmestyi aina munanmuotoiset silmut, ja heinäkuussa ne kukkivat.

Joka päivä mamma on katsellut samoista valuneista ikkunaruuduista ja seurannut, kun junat saapuvat asemalle Oulusta ja Helsingistä ja lähtevät, saman aseman baarin ovi käy, vuosikymmenet varisevat ja uudella naapurilla on punainen auto ja yläkerrassa ne pitävät kovaa meteliä rappukäytävässä eikä sinne uskalla silloin, kun ne kulkevat, ja näyttävät ihan mustalaisilta ja yks tuttu tossa sanoi, että ovat saaneet jo varoituksen. Hänen silmänsä ovat muuttuneet sameiksi lipeätehtaassa, ja hän tihrustaa paksujen linssien keskellä mutta virkkaa pitsiä,
hienonhienoa pitsiä,
tähtikuvioita kiinni toisissaan öisenä taivaana,
ja niiden erehtymättömissä silmukoissa
vanhan naisen dna,
tässä on Minnalle päiväpeitto,
ja edes jotain, mitä saattoi avoimesti rakastaa.”

– Henkäys 2021

Esikoisromaanini Henkäys (Basam Books 2021) ja neljä tietokirjaani (Gummerus, Basam Books) käsittelevät kaikki ihmisenä kasvamista: sen mahdollisuuksia ja vääjäämättömyyttä. Kirjat ovat loppuun myydyt verkkokaupassani. 

Lukijapalautetta Henkäyksestä:

Ahdistava voi olla puhdistava.

Tekstin lyyrisyys ja karmeus luo erityisen tunnelman.

Tämä on TODELLINEN selviytymistarina ja sellaisena harvinaisen vaikuttava lukukokemus.

Teksti täynnä autenttista kosketuspintaa.

Kirjoitat hullun hyvin.

Kaikki ihokarvat nousivat pystyyn.

Ei voi lakata lukemasta, vaikka yks raskaimmista lukukokemuksista ikinä.

Vahva ja rajunkaunis tarina, jossa vaihtelevat herkkä lyyrisyys ja rankka kerronta.

Löydät useimmat kirjani myös e-kirjoina ja äänikirjoina:

"Intohimo-kirja haastaa minua rohkeasti lähestymään kriittisesti omaa turvallisuushakuisuuuttani. Pelko ja jännitys ovat tarpeellisia tunnetiloja. Marsh muistuttaa minua siitä, että jos niitä jämäkästi uskaltaa omaksua, ne muuttuvat intohimon ja onnellisuuden polttoaineiksi."
Eva Kela
Juontaja ja toimittaja
"Minna Marshin tietokirjat sopivat kaikille, jotka etsivät kasvuunsa ja kehitykseensä uusia näkökulmia ja työkaluja. Kirjojen ote on selkeä: ne ohjaavat lukijaa ottamaan vastuuta suunnastaan ja opastavat kohti keskittymistä, läsnäoloa ja täyttä elämää. Mentaaliherätys! on erinomainen teos stressinhallintaan."
Tiina Airaksinen
Tekstitaivas
"Miksi maali ei synny? -kirja on avannut silmiäni monella tapaa. On helpottavaa lukea selkokielellä urheilijan ongelmista ja paineista, joiden kanssa olin luullut yksin painivani, ja myös ymmärtää kuinka omia ajatuksia ja suorituksia voi ohjata. Itselleni tärkeintä antia on kuitenkin oppi siitä, kuinka kitkeä itselle haitallisia käyttäytymismalleja sekä osata olla itselleen armollinen. Monta kertaa luettuna kirja kulki pelikassissani kaikkialle, hätätilanteiden varalta. Suosittelen!"
Tiina Sten
Koripalloikoni