Valikko Sulje

Sisältä ulospäin.

Minna Marsh 2021
Kuva Maria Valkama 2020

 

Olen kirjailija ja mentaalivalmentaja ja valmistumassa kliiniseksi hypnoterapeutiksi. Pyrin elämään niin kuin opetan, vaikka olen ensimmäisenä sanomassa, että ihmisenä kehittyminen ei ole helppoa. Silti se kannattaa.  

Kirjani liittyvät aina ihmisen sisäisiin kasvuprosesseihin, oli sitten kyse kirjoittamastani tietokirjasta tai romaanista.

Aloin jo 20-vuotiaana perehtyä henkisen hyvinvoinnin kysymyksiin lukemalla paljon, koska halusin oppia, millaisin keinoin ihminen voi rakentaa merkityksellistä elämää ja mennä kohti tärkeitä tavoitteitaan haasteista huolimatta. Työkalut ja metodit testaan aina ensin omassa elämässäni. 

Teen työtäni omalla persoonallisella otteellani, käytännönläheisesti ja ilman liiallista sidettä mihinkään tiettyyn koulukuntaan.

Käyttämäni metodit pohjautuvat mm. kognitiiviseen psykologiaan, aivotutkimuksiin ja talonpoikaisjärjen käyttöön. En pelkää haasteellisia pähkinöitä, ja minulla on tarkka intuitio. Haluan auttaa sinua, joka etsit potentiaaliasi ja haluat elää elämäsi niin, ettei se jää elämättä.

Aikaisemmalta koulutukseltani olen filosofian maisteri. Kirjojen kirjoittamista on auttanut paljon elokuvakäsikirjoittajaksi valmistuminen 2018.

Vaikka intohimoisena ihmisenä teen paljon, minulla riittää aikaa myös sinun asiallesi.

Seuraa Minna&Neighbors-podcastiani. Voit kuunnella jaksot myös suoraan Soundcloudista.