Valikko Sulje

Sisältä ulospäin.

Mentaalivalmentaja Minna Marsh

Haluatko tiedustella sinulle sopivasta valmennuspaketista tai kokeilla hypnoterapiaa? Laita viestiä, niin kerron vaihtoehdoista.

Nuorimmat asiakkaani ovat noin 12-vuotiaita, ja yläikärajaa ei ole. Autan asiakkaitani hyvin monenlaisissa asioissa. Teen asiakkaille usein myös äänitteitä, joiden avulla mieltä on helpompi treenata.

Kuljen asiakkaan rinnalla kokonaisvaltaisesti koko prosessin ajan, ja olen aina tarvittaessa viestin päässä.

Asiakas maksaa tuloksista, joten jos et ole tyytyväinen ensimmäiseen tapaamiseen, et maksa siitä mitään.

Aloitin mentaalivalmentajana 2007. Mentaalivalmennus oli maailmalla jo tuttua, mutta Suomessa aivan uutta. Raivasin tietä ja kehitin metodeja. Olen sen jälkeen auttanut tuhansia ihmisiä.

Olen myös kliininen hypnoterapeutti. Kouluttauduin laajasti brittiläisessä ICH Clinical Hypnotherapy Training -koulussa. Hypnoterapia täydentää työtäni erinomaisesti, ja sen avulla saa loistavia tuloksia – usein nopeasti.

Olen erikoistunut traumojen käsittelyyn ja purkamiseen. Trauma on kuin tunnepuolen vaikea muistijälki sisälläsi. Traumahypnoterapia on turvallista ja syvää sisäistä työskentelyä, jossa alitajuntasi tuo juuri ne asiat pintaan, jotka oletkin jo aivan valmis kohtaamaan. Autan sinua koko prosessin ajan.

Syksystä 2023 otan vastaan myös riippuvuuksista kärsiviä asiakkaita. Riippuvuus eli addiktio pohjautuu usein vanhaan traumaan tai traumojen sarjaan.

Vahvat vaistoni ovat tärkeä onnistumistekijä asiakastyössä. Työni keskiössä ovat mielen ohjaamiseen liittyvät keinot alitajuntaa myöten ja itsetunnon vahvistaminen. Työkalupakkiini kuuluu myös silmänliiketerapia, johon minut on kouluttanut ICH:n alla brittiläinen Patrick Browning.

Koska asiakas haluaa tuloksia, autan asiakasta menemään sisäisessä työskentelyssä niin syvälle kuin hänelle on hyväksi ja mahdollista – turvallisesti.

Pyrin elämään niin kuin opetan. Ihmisenä kehittyminen ei ole helppoa, mutta sisäinen työskentely on kuin laittaisi rahaa pankkiin omaan hyvinvointiin satsaten.  

Aloin jo 20-vuotiaana perehtyä henkisen hyvinvoinnin kysymyksiin, koska halusin oppia, millaisin keinoin ihminen voi rakentaa merkityksellistä elämää ja mennä kohti tärkeitä tavoitteitaan. Työkalut ja metodit testaan aina ensin omassa elämässäni. 

 En pelkää haasteellisia pähkinöitä. Haluan auttaa sinua, joka etsit potentiaaliasi ja haluat elää elämäsi niin, ettei se jää elämättä.

Aikaisemmalta koulutukseltani olen filosofian maisteri. Valmistuin elokuvakäsikirjoittajaksi 2018, ja siitä on ollut paljon hyötyä kirjailijana ja hypnoosien luomisessa.

Asun Helsingissä metsän äärellä kahden rescuekoiran kanssa.

 

Seuraa Minna&Neighbors-podcastiani. Voit kuunnella jaksot myös suoraan Soundcloudista.