Valikko Sulje

Sisältä ulospäin.

Minna Marsh 2021
Kuva Maria Valkama 2020

Haluatko tiedustella sinulle sopivasta valmennuspaketista tai kokeilla hypnoterapiaa? Laita viestiä, niin kerron vaihtoehdoista.

Nuorimmat asiakkaani ovat noin 12-vuotiaita, ja yläikärajaa ei ole. Autan asiakkaitani hyvin monenlaisissa asioissa. Teen asiakkaille usein myös äänitteitä, joiden avulla mieltä on helpompi treenata.

Asiakas maksaa tuloksista, joten jos et ole tyytyväinen ensimmäiseen tapaamiseen, et maksa siitä mitään.

Olen Suomen ensimmäinen mentaalivalmentaja. Kun aloitin mentaalivalmentajana 2007, mentaalivalmennus oli maailmalla jo tuttua, mutta Suomessa se oli aivan uutta. Olen myös kliininen hypnoterapeutti. Kouluttauduin laajasti brittiläisessä ICH Clinical Hypnotherapy Training -koulussa. Hypnoterapia täydentää työtäni hyvin, ja sen avulla saa usein loistavia tuloksia suhteellisen nopeasti.

Käytän työssäni hyvin erilaisia menetelmiä ja vahvat vaistot ovat tärkeä onnistumistekijä asiakastyössä. Työni keskiössä ovat mielen ohjaamiseen liittyvät keinot, alitajuntaa myöten, ja itsetunnon ja itseluottamuksen vahvistaminen. Työkalupakkiini kuuluu myös silmänliiketerapia, johon minut on kouluttanut ICH:n alla brittiläinen Patrick Browning.

Koska asiakas haluaa tuloksia, autan asiakasta menemään sisäisessä työskentelyssä niin syvälle kuin hänelle on hyväksi ja mahdollista – turvallisesti.

Pyrin elämään niin kuin opetan. Ihmisenä kehittyminen ei ole helppoa, mutta sisäinen työskentely on kuin laittaisi rahaa pankkiin omaan hyvinvointiin satsaten.  

Aloin jo 20-vuotiaana perehtyä henkisen hyvinvoinnin kysymyksiin, koska halusin oppia, millaisin keinoin ihminen voi rakentaa merkityksellistä elämää ja mennä kohti tärkeitä tavoitteitaan. Työkalut ja metodit testaan aina ensin omassa elämässäni. 

 En pelkää haasteellisia pähkinöitä. Haluan auttaa sinua, joka etsit potentiaaliasi ja haluat elää elämäsi niin, ettei se jää elämättä.

Aikaisemmalta koulutukseltani olen filosofian maisteri. Valmistuin elokuvakäsikirjoittajaksi 2018, ja siitä on ollut paljon hyötyä sekä kirjailijana että hypnoosien suunnittelemisessa erilaisiin asiakastarpeisiin.

Vaikka intohimoisena ihmisenä teen paljon, minulla riittää aikaa myös sinun asiallesi. Kuljen asiakkaan rinnalla kokonaisvaltaisesti koko prosessin ajan, ja olen aina tarvittaessa viestin päässä.

Seuraa Minna&Neighbors-podcastiani. Voit kuunnella jaksot myös suoraan Soundcloudista.