Valikko Sulje

Mentaalivalmentaja | Hypnoterapeutti

Minna Marsh 2024

Mentaalivalmentaja 2007–

Kliininen hypnoterapeutti 2022

Breathwork Instructor 2024

Ammattikäsikirjoittaja 2018

Filosofian maisteri 1998

Työkielet suomi ja englanti.

Teen asiakkaideni hyväksi syvätyötä, joka sisältää mentaalivalmennusta ja monipuolista terapiaa.

Olen Suomen ensimmäinen mentaalivalmentaja. Kehitin metodeja ja raivasin tietä. Olen auttanut tuhansia ihmisiä eri maissa, lapsista johtajiin ja lukuisia urheilijoita. 

Olen erikoistunut traumojen käsittelyyn ja trauman jälkeiseen kasvuun. Traumaterapeuttina tiedän, ettei trauman tarvitse olla elinkautinen. Voit toipua traumoista elämään aidosti hyvää elämää. Työkalupakkiini kuuluu myös silmänliiketerapia (Patrick Browning, Holly Wincote). Valmistun Breathwork -hengitysvalmentajaksi 8/2024.

Aloin 20-vuotiaana perehtyä henkisen hyvinvoinnin kysymyksiin, koska halusin selviytyä tuskallisesta lapsuudestani. Ihmisenä kehittyminen ja merkityksellisen elämän luominen ovat minulle kutsumus ja elämäntyö.

Asun Helsingissä metsän äärellä rescuekoirien kanssa. Nautin yksinkertaisesta, tasapainoisesta elämästä, brittisarjoista ja mieltä avartavista reissuista. Kaliforniassa asuin viisi vuotta. Minulle on tärkeää kuunnella itseäni ja syvää viisauttani siinä, miten elän ja työni teen, ja haluan välittää rohkeutta myös sinulle.

Haluatko tiedustella sinulle sopivasta valmennuspaketista tai kokeilla hypnoterapiaa? Laita viestiä, niin saat lisätietoa.

Nuorimmat asiakkaani ovat olleet noin 12-vuotiaita, ja yläikärajaa ei ole. Autan asiakkaitani hyvin monenlaisissa asioissa ja kuljen asiakkaan rinnalla kokonaisvaltaisesti koko prosessin ajan.

Koska asiakas haluaa tuloksia, autan häntä menemään sisäisessä työskentelyssä niin syvälle kuin hänelle on hyväksi ja mahdollista – turvallisesti. Otathan huomioon, että jokaisen asiakkaan valmiudet ja kehityspolku ovat erilaiset.

Sisäinen työskentely on palkitsevaa. Se on kuin laittaisi rahaa pankkiin parempaan tulevaisuuteen satsaten.  

Jos etsit potentiaaliasi ja haluat elää elämäsi niin, ettei se jää elämättä, voit varata vaikka maksuttoman tutustumisajan.