Valikko Sulje

Mentaalivalmentaja | Hypnoterapeutti

Mentaalivalmentaja ja kliininen hypnoterapeutti Minna Marsh

Mentaalivalmentaja vuodesta 2007

Kliininen hypnoterapeutti (ICH)

Breathwork Instructor 2024

Ammattikäsikirjoittaja 2008

Filosofian maisteri 2007

Mentaalivalmentaja ja kliinininen hypnoterapeutti apunasi. Minna Marsh tekee syvätyötä, joka sisältää valmennusta ja hypnoterapiaa.

Minna on Suomen ensimmäinen mentaalivalmentaja. Hän aloitti työnsä 2007, kehittäen metodeja ja raivaten tietä. Hän on auttanut jo tuhansia ihmisiä Suomessa ja muissa maissa. Minna on myös kliininen hypnoterapeutti (brittiläinen ICH Clinical Hypnotherapy Training) ja Suomen hypnoosiliiton jäsen.

Minna on erikoistunut traumojen käsittelyyn ja trauman jälkeiseen kasvuun. Trauma ei ole elinkautinen. Koettujen tunnehaavojen jälkeen voit elää hyvää elämää. Tutustu traumahypnoterapiaan.

Työkalupakkiin kuuluvat myös silmänliiketerapia (ICH Patrick Browning) ja vahvat vaistot. Nyt Minna jatko-opiskelee Breathwork Instructor -koulutuksessa ja valmistuu kesällä 2024 hengitysvalmentajaksi.

Minna alkoi 20-vuotiaana perehtyä henkisen hyvinvoinnin kysymyksiin, koska hän halusi selviytyä tuskallisesta lapsuudestaan ja rakentaa merkityksellistä elämää. Hän asuu Helsingissä metsän äärellä rescuekoirien kanssa, kehittäen itseään aina tasolta seuraavalle.

Haluatko tiedustella sinulle sopivasta valmennuspaketista tai kokeilla hypnoterapiaa? Laita viestiä, niin saat lisätietoa.

Nuorimmat asiakkaat ovat noin 12-vuotiaita, ja yläikärajaa ei ole. Minna auttaa asiakkaitaan hyvin monenlaisissa asioissa ja kulkee asiakkaan rinnalla kokonaisvaltaisesti koko prosessin ajan.

Koska asiakas haluaa tuloksia, hänet autetaan menemään sisäisessä työskentelyssä niin syvälle kuin hänelle on hyväksi ja mahdollista – turvallisesti. Otathan huomioon, että jokaisen asiakkaan valmiudet ja kehityspolku ovat erilaiset.

Sisäinen työskentely on palkitsevaa –  kuin laittaisi rahaa pankkiin parempaan tulevaisuuteen satsaten.  

Jos etsit potentiaaliasi ja haluat elää elämäsi niin, ettei se jää elämättä, voit varata alkuun vaikka ilmaisen 15 minuutin tutustumisajan (puhelu tai Zoom).