Valikko Sulje

Sisältä ulospäin.

Minna Marsh 2021
Kuva Maria Valkama 2020

Olen Suomen ensimmäinen mentaalivalmentaja, kliininen hypnoterapeutti ja monipuolinen kirjailija. Kirjani liittyvät aina ihmisenä kehittymisen haasteisiin ja mahdollisuuksiin.

Kun aloitin mentaalivalmentajana 2007, mentaalivalmennus oli maailmalla jo tuttua, mutta Suomessa se oli aivan uutta. Olen myös kliininen hypnoterapeutti. Kouluttauduin laajasti brittiläisessä ICH Clinical Hypnotherapy Training -koulussa.  Hypnoterapia täydentää työtäni hyvin, ja sen avulla saa loistavia tuloksia nopeasti.

Pyrin elämään niin kuin opetan. Ihmisenä kehittyminen ei ole helppoa, mutta sisäinen työskentely on kuin laittaisi rahaa pankkiin omaan hyvinvointiin satsaten.  

Aloin jo 20-vuotiaana perehtyä henkisen hyvinvoinnin kysymyksiin, koska halusin oppia, millaisin keinoin ihminen voi rakentaa merkityksellistä elämää ja mennä kohti tärkeitä tavoitteitaan. Työkalut ja metodit testaan aina ensin omassa elämässäni. 

 En pelkää haasteellisia pähkinöitä, ja minulla on hyvät vaistot. Haluan auttaa sinua, joka etsit potentiaaliasi ja haluat elää elämäsi niin, ettei se jää elämättä.

Aikaisemmalta koulutukseltani olen filosofian maisteri. Kirjailijana toimimista on tukenut elokuvakäsikirjoittajaksi valmistuminen 2018.

Vaikka intohimoisena ihmisenä teen paljon, minulla riittää aikaa myös sinun asiallesi.

Seuraa Minna&Neighbors-podcastiani. Voit kuunnella jaksot myös suoraan Soundcloudista.