Valikko Sulje

Sisältä ulospäin.

Minna Marsh 2021
Kuva Maria Valkama 2020

Olen monipuolinen kirjailija ja Suomen ensimmäinen mentaalivalmentaja. Kirjani liittyvät ihmisenä kehittymisen haasteisiin ja mahdollisuuksiin, oli sitten kyse tietokirjasta tai romaanista.

Kun aloitin mentaalivalmentajana 2007, mentaalivalmennus oli maailmalla jo tuttua, mutta Suomessa se oli aivan uutta. Olen valmistumassa myös kliiniseksi hypnoterapeutiksi. Metodina hypnoterapia täydentää työtäni loistavasti.

Pyrin elämään niin kuin opetan. Ihmisenä kehittyminen ei ole helppoa, mutta sisäinen työskentely on kuin laittaisi rahaa pankkiin omaan hyvinvointiin satsaten.  

Aloin jo 20-vuotiaana perehtyä henkisen hyvinvoinnin kysymyksiin, koska halusin oppia, millaisin keinoin ihminen voi rakentaa merkityksellistä elämää ja mennä kohti tärkeitä tavoitteitaan. Työkalut ja metodit testaan aina ensin omassa elämässäni. 

Käyttämäni metodit pohjautuvat mm. kognitiiviseen psykologiaan, aivotutkimuksiin ja talonpoikaisjärjen käyttöön. En pelkää haasteellisia pähkinöitä, ja minulla on tarkka intuitio. Haluan auttaa sinua, joka etsit potentiaaliasi ja haluat elää elämäsi niin, ettei se jää elämättä.

Aikaisemmalta koulutukseltani olen filosofian maisteri. Kirjailijana toimimista on tukenut elokuvakäsikirjoittajaksi valmistuminen 2018.

Vaikka intohimoisena ihmisenä teen paljon, minulla riittää aikaa myös sinun asiallesi.

Seuraa Minna&Neighbors-podcastiani. Voit kuunnella jaksot myös suoraan Soundcloudista.